Wij zijn dol op ijsjes, maar waar wij ook absoluut geen nee tegen zeggen is frozen yoghurt! Heerlijk verkoelend, fris en je kunt de toppings zelf kiezen. Heb jij ondertussen trek gekregen maar geen idee waar je het kunt scoren? No worries, wij zetten de lekkerste shops frozen yoghurt shops in Nederland voor je op een rijtje!

frozenyog-femfem

Yogen Früz Ü

Deze shop is gelegen in het centrum van Amsterdam. Een tentje die je zo in Amerika tegen zou kunnen komen! Je kunt hier zelf je creatie creëeren, maar ook het personeel wilt je met alle liefde helpen. Ze hebben verschillende soorten toppings en siropen.

Reguliersbreestraat 19, 1017 CN Amsterdam

Yoghurt Barn

Dat je hier terecht kunt voor alles met yoghurt wisten wel al, maar deze keten heeft ook frozen yoghurt. En nog iets waar we heel blij van worden: frozen milkshakes. Hier wordt hun overheerlijke frozen yoghurt voor gebruikt, dus dubbelfeest. Wij weten wel waar we een kijkje gaan nemen!

Bekijk hier alle vestigingen van Yoghurt Barn.

Frozz, fresh frozen yoghurt

Nog zo’n lekker filiaal waar je naartoe kunt als je trek hebt in een koele traktatie. Frozz biedt verschillende smaken en toppings.  Je vind Frozz op het Zuidplein in Amsterdam.

Yolibri frozen yogurt

Bij de ijssalon Enschede Zavor verkopen ze Yolibri frozen yogurt. Deze succesvolle keten komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar is nu ook populair in Nederland. Voor het heerlijke klassieke bakje frozen yoghurt moet je hier zijn!

Langestraat 47, 7511 HB Enschede

Dat wordt rennen naar een dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt!

Lees ook:

Fijne snack: zo maak jij heel makkelijk prosecco druiven