lenovo1

De drie beste series van 2021 die je in één keer kan kijken

Fun & Living20 aug 2021, 17:00 doorKyara Jorritsma
In 1997 hebben Reed Hastings en Marc Randolph ons een enorm plezier gedaan; zij hebben Netflix namelijk gelanceerd. Sindsdien hebben we uren naar films en series mogen kijken. Heb je alles inmiddels al gezien? Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar hieronder tippen we je in ieder geval de (volgens ons) drie beste series van 2021. Je hebt dan alleen nog wel een device nodig om de series op te kijken. Lucky you: daar hebben we ook de ultieme oplossing op bedacht!

De Lenovo Yoga Tab 13

Een tijdje geleden kregen we een pakketje van Lenovo binnen, waar wij in ieder geval mega-enthousiast van werden. Het leek ons niet meer dan logisch om deze review even met jullie te delen, want met de Lenovo Yoga Tab 13 kan jij makkelijk een seizoen (of twee) van onderstaande series bingewatchen! De tablet heeft een 13 inch-scherm dat iets groter is dan je smartphone en ietwat makkelijker mee te nemen dan je televisie. Wij hebben ‘m dus al even mogen uittesten, en we zijn fan. Je kan de tablet namelijk overal mee naartoe nemen, van je bed naar de kleinste kamer van het huis. En zelfs in de auto! Door de standaard kan je ‘m niet alleen neerzetten, maar ook ophangen aan de hoofdsteun van de persoon voor je in de auto.
Door de beeld- en geluidseffecten van Dolby Atmos én vier (vier!) speakers van JBL leek het haast alsof we ons in de bioscoop bevonden. En het fijnste aan de tablet: je hebt tot aan twaalf uur geen oplader nodig. Is -ie toch leeg? Dan laadt hij binnen minuten weer op door de 30W quick charge. Ideaal, als je het ons vraagt. Vooral om de volgende series mee te kijken!

Ginny & Georgia

Gilmore Girls al vijf keer gezien? No worries, dan hebben wij een andere leuke serie die je kunt kijken. Ginny & Georgia is namelijk vanaf juli dit jaar te zien op Netflix. Deze Netflix Original gaat over de bloedmooie Georgia, die jong moeder is geworden en daar eerlijk gezegd af en toe wat moeite mee heeft door haar extraverte persoonlijkheid. Dit zorgt voor de nodige troubles met haar tienerdochter Ginny, die net wat aandacht van het andere geslacht begint te krijgen. De serie is enorm herkenbaar, verrijkt met de nodige humor én heeft tien afleveringen van vijftig tot 55 minuten. Makkelijk weg te kijken met die tablet, dus!

Sky Rojo

Deze Spaanse serie heeft inmiddels twee seizoenen, maar maak je niet druk; die kan je gemakkelijk binnen twaalf uur kijken met de Lenovo Tab Yoga 13 - en dus zonder opladen. De afleveringen duren namelijk maar twintig tot dertig minuten! Sky Rojo is geschreven door de schrijver van La Casa de Papel en gaat over drie vrouwen die voorheen als escort werkten. Ze ontsnappen en willen wraak nemen op hun pooier, maar worden flink tegengewerkt door zijn handlangers. Al met al; een spannende serie over de avontuurlijke roadtrip van Coral, Wendy en Gina.

Outer Banks

Wederom een serie met twee seizoenen, maar we gaan er voor het gemak maar even vanuit dat je seizoen één allang hebt gezien. Met tien afleveringen à 45 minuten kan je easy een heel seizoen van deze serie (met bijbehorende knappe cast) zien! In Outer Banks, wat zich afspeelt in North Carolina, probeert een groep vrienden (de Pogues) de moord op één van hun vaders te wreken én een schat te vinden. Er zijn echter nog meer kapers op de kust en dit zorgt voor een heleboel spannende momenten. Met de beeld- en geluidseffecten van Dolby Atmos lijkt het net of je erbij bent!
Happy binging (met die Lenovo Yoga Tab 13 , dus)!
De Lenovo Yoga Tab 13 is afgelopen zomer gelanceerd in Nederland. Bekijk de tablet via de website van Lenovo.
In samenwerking met Lenovo