only you romantische film 2

De romantische Nederlandse film 'Only You' zit vol met steamy scènes

Fun & Living15 aug 2023, 20:15 doorRoos Hooijer
Heb je zin om keihard weg te zwijmelen bij een romantische film? Dan hebben we een heerlijke tip voor je. De gloednieuwe Nederlandse film Only You verschijnt binnenkort in de bioscoop en gaat er waarschijnlijk wel voor zorgen dat je een traantje wegpinkt.
only you romantische film
Bron: Only You

Wegzwijmelen in de bioscoop

Er gaat niets boven een dramatisch liefdesverhaal, waar je jezelf helemaal in kunt verliezen, toch? Zo'n film die je op een zwoele zomeravond in de bios bekijkt, om vervolgens op de fiets naar huis nog na te genieten over hoe héérlijk verliefdheid eigenlijk kan zijn. Gelukkig snappen filmmakers dit ook als geen ander en verschijnt er binnenkort weer een Nederlandse parel in de bioscoop.
Dit keer nét een beetje anders dan normaal. Het is namelijk niet de romcom die je verwacht, maar een meeslepend en vooral romantisch verhaal, wat ook nog eens gevuld is met een aantal pikante scènes.
only you romantische film 2

Only You

De film vertelt het verhaal van Elisabeth (gespeeld door Claire Bender), die op het punt staat om te trouwen met haar jeugdliefde. Ze heeft eigenlijk alles in haar leven op de rit, waardoor ze denkt dat ze gelukkig is. Maar je raadt het al: er komt een interessante man op haar pad.
Elisabeth maakt kennis met de knappe Arthur (gespeeld door Egbert-Jan Weeber) die eigenlijk op het punt staat om op wereldreis te gaan. De ontmoeting tussen de twee zorgt echter voor een drastische verandering. De twee beleven het weekend van hun leven (lees: héél romantisch met flink wat spicy momenten) en kunnen vanaf dat moment eigenlijk niet meer zonder elkaar. Er is sprake van fireworks tussen de twee – en dat kunnen zowel Elisabeth en Arthur niet ontkennen.
Na alle romantiek staat Elisabeth op een lastig kruispunt in haar leven. En dan weet ze nog niet eens wat voor groot geheim Arthur met zich meedraagt...

Wanneer te zien?

We kunnen ons voorstellen dat je niet kan wachten tot je deze Nederlandse nieuwkomer in de bioscoop kunt bewonderen. Gelukkig hoef je helemaal niet lang meer te wachten, aangezien Only You al vanaf 10 augustus te bekijken is. Tijd om een avondje te plannen met je beste vriendin(nen), lover, moeder of wie dan ook, want dit gaat sowieso voor een emotionele avond zorgen.
Dit artikel is in samenwerking met Dutch Filmworks