cortina e bike

Met deze uniseks e-bike steelt iedere vrouw de show

Fun & Living26 nov 2021, 15:30 doorRomy Nouwen
Wij Nederlanders zijn echte fietsfanaten. We fietsen door weer en wind overal (maar dan ook letterlijk overal) naar toe, want niets is ons te gek. De laatste jaren beginnen we de e-bikes steeds meer te omarmen. En dan eigenlijk het liefst eentje die nog een beetje stijlvol is. We willen absoluut niet klagen, maar als de fiets er nog een beetje fraai uitziet hebben we dat natuurlijk liever. De uniseks e-bike van Cortina past toevallig nou net in dit perfecte plaatje én heeft nog vele andere voordelen.
cortina e nite mouse matt man vrouw staand 2

De uniseks e-bike van Cortina

We beginnen maar meteen met het beste onderdeel van deze e-bike. Hij is uniseks! Dit houdt in dat je deze fiets prima kunt delen met je vriend zonder dat het jou ontzettend veel (pijnlijke) problemen gaat opleveren. Ja girls, jullie horen het goed! Dat betekent dat je normaal kunt opstappen zonder dat je halverwege tegen die verdomde stang aanstoot en net niet omvalt. Ook is alles daar down under veilig. Je komt namelijk niet meer zo hard terecht op die stang wanneer je ineens last minute moet stoppen voor een rood stoplicht. We weten allemaal hoe die pijn voelt dus geldt s afety first ook hier! Misschien staat je vriend in eerste instantie niet te springen, maar met deze argumenten trek jij hem snel genoeg over de streep . Op Instagram zagen we dat Victoria Koblenko dit al wel is gelukt! Zij en haar man Levchenko racen nu samen door de stad op hun Cortina E-Nite! ;)
cortina e nite mouse staand 3

Een e-bike voor in de stad

De Cortina E-Nite is dus een fiets voor het hele gezin. Onwijs handig in gebruik in drukke grote steden ondanks dat hij elektrisch is. Vooral op lange afstanden is een elektrische fiets natuurlijk een must, maar het zal je verbazen hoe veel gemak deze fiets oplevert tijdens de alledaagse ritjes. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je te laat komt, want de ingebouwde accu zorgt ervoor dat je overal zonder problemen snel op bestemming aankomt. Verder geen zorgen over de snelheid, want de speciale remmen laten jou altijd precies op tijd stoppen voor een stoplicht wat last minute op rood springt. Tot slot ben je ook altijd overal goed zichtbaar met de ingebouwde verlichting. Veiliger kun jij niet door de stad racen.
En hoe fijn is het dat er nu een is die meteen voor iedereen gemakkelijk in gebruik is én er ook nog eens op en top uitziet. Naast dat jij (en je vriend) voortaan zonder problemen opstappen, heeft de Cortina E-Nite nóg meer te bieden. Je kunt de fiets uitbreiden met een voordrager waardoor je zonder gezeur al je spullen mee kunt nemen. Daarnaast heeft de speciale achterdrager een eigen kliksysteem. Hier klik je zonder moeite een fietstas of mand op wanneer je even de laatste boodschapjes moet halen voor de avond.
cortina e nite mouse matt vrouw liggend 3