engste films op netflix

Déze zeven films zijn de engste films op Netflix

Fun & Living02 mei , 15:46 doorRedactie
Spooky season is nu écht begonnen en dat betekent dat we weer horrorfilms kunnen gaan bingen. Dit zijn de zeven engste films op Netflix op dit moment!

1. Fear Street

Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van RL Stine is deze film het eerste deel in de Fear Street-trilogie, waarin een groep tieners in het fictieve stadje Shadyside wordt gevolgd terwijl ze worden geterroriseerd door een geest. En als je deze leuk vindt, moet je sowieso deel 2 en 3 ook kijken!

2. His House

Deze huiveringwekkende thriller draait om een ​​jong vluchtelingenechtpaar dat ontsnapt uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan naar een stad in Engeland. Maar wat ze niet weten, is dat ze achtervolgd worden door boze geesten in hun nieuwe huis.

3. Eli

Deze spannende dramafilm volgt een jonge jongen die kampt met een mysterieuze, maar vooral heel slopende ziekte. Zijn ouders zoeken een arts op die beweert dat hij Eli kan genezen. Maar wat ze zich niet realiseren, is hoe intens het "genezingsproces" eigenlijk zal zijn.

4. The Ritual

Wat gebeurt er als vier vrienden na de dood van hun gemeenschappelijke vriend herenigen om door de Scandinavische wildernis te trekken? Ze raken natuurlijk verdwaald en worden uiteindelijk gestalkt door een oude boze geest uit een Noorse legende. Deze film is serieus één van de engste films op Netflix en je moet 'm deze maand nog kijken.

5. Creep

Deze psychologische horrorfilm met gevonden beelden draait om een ​​worstelende videograaf die ermee instemt een man met een inoperabele tumor te helpen een videodagboek op te nemen voor zijn ongeboren kind. Hoewel de opdracht eenvoudig genoeg lijkt, begint de videograaf zijn beslissing in twijfel te trekken naarmate het gedrag van de man steeds grilliger wordt.

6. Apostle

Apostle is een film uit 2018 en een echte must watch. Dan Stevens speelt een ex-missionaris die naar een afgelegen eiland moet reizen om zijn zus te redden nadat ze door een religieuze sekte is vastgehouden voor losgeld. En neem maar van ons aan dat deze film mega-eng wordt!

7. Veronica

Last but not least, Veronica. Deze Spaanse horrorfilm volgt een 15-jarig meisje dat met een Ouija-bord speelt en per ongeluk contact maakt met een demon die haar en haar familie terroriseert. Om het nog angstaanjagender te maken, is de film blijkbaar gebaseerd op een echt politierapport uit een wijk in Madrid. Dit is by far dus wel de engste film op Netflix. Creepy!