ontwerp zonder titel 72 40

Action verkoopt perfecte eyecatcher voor in je interieur voor nog geen €3

Fun & Living30 sep 2023, 16:45 doorRomy Nouwen
Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte eyecatcher voor je interieur? Zoek niet verder! We hebben een prachtige spiegel gevonden die je overal kunt plaatsen. En je kunt hem al krijgen voor slechts €3 bij Action ! We vertellen je waar je hem kunt vinden en hoe je met deze spiegel alle aandacht in huis trekt, waar je maar wilt.
ontwerp zonder titel 72 40

Interieur-indeling

De één is er veel mee bezig terwijl het de ander maar weinig kan schelen: je eigen interieur . Over beide valt natuurlijk wat te zeggen! Uiteindelijk is het belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis. Dus als je een bank, tafel en stoelen hebt, ben je in principe ready. Toch is het ook helemaal prima als jij het leuk vindt om er net wat meer aandacht en energie in te steken. Voor sommige mensen is dit namelijk gewoon een hobby (of zelfs hun werk). In dat geval ben jij waarschijnlijk altijd op zoek naar de pareltjes. Enne, die hoeven gelukkig echt niet altijd duur te zijn.

Interieur shoppen bij de Action

Als je shopt voor je interieur kun je dat natuurlijk op heel veel verschillende plekken doen. Zo vind je vaak te gekke items bij de Ikea, Kwantum of home-varianten van kledingwinkels als Zara of H&M. Helaas is ook shoppen voor je interieur lang niet overal even leuk geprijsd. Het loont dus om soms even bij een wat goedkopere winkel te kijken, omdat ze ook daar ook hele leuke pareltjes verkopen. En dat voor een heel fijn prijsje!
Eén van die winkels is dus Action. De kans is groot dat jij daar regelmatig een bezoekje aan brengt, maar doe je dat dan ook om te shoppen voor je interieur? Ze hebben uiteraard onwijs veel – schoonmaakmiddelen, haarverzorging , sieraden, food en handige snufjes. Maarre, als je effe goed zoekt, vind je vanzelf ook de meest leuke items voor in je interieur. Tipje: loop altijd twee keer door een pad heen, want vaak is het zó veel dat je niet eens alles hebt gezien wanneer je de eerste keer door een pad loopt.

Eyecatcher voor in je interieur

Op dit moment verkoopt Action weer een méga leuk pareltje voor een prikkie: een spiegel. Deze prachtige spiegel kun je op allerlei plekken kwijt, maar steelt hoe dan ook altijd de aandacht. Of je hem nou op je make-up tafel, in de badkamer of op de kast in de woonkamer zet. Dit zit echt wel goed! We kwamen hem tegen op TikTok en waren vrijwel meteen helemaal in love met dit item. En het allerfijnste aan deze spiegel? Je scoort hem al voor €3,-. Met andere woorden: ren naar de Action.