wake up light action

Action verkoopt een wake up light voor een heel klein prijsje

Fun & Living06 mrt 2023, 12:17 doorAnne Dijkstra
Verslaap je je super vaak of schrik je elke keer wakker van je wekker in de ochtend? Dan is een wake up light echt de perfecte wekker voor jou. En goed nieuws, de Action verkoopt er nu eentje voor een héél klein prijsje. Relaxed wakker worden en niet tientallen euro's kwijt zijn, wat wil je nog meer?
wake up light action
Bron: Action

Wake up light

Lig je net lekker, word jebeauty sleep opeens verstoord door het geluid van je wekker die keihard in je oor af gaat. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar wij worden dan echt niet meer relaxed wakker. Door een wake up light heb je daar geen last meer van. Deze wekker bootst de zonsopgang na, het licht wordt namelijk binnen een halfuur steeds feller. Op deze manier wordt je lichaam op een natuurlijke manier wakker en begin je je dag een stuk uitgeruster.

Héél klein prijsje

De meeste van deze wake up lights kunnen tot meer dan 100 euro oplopen, maarthank god komt de Action tot onze redding. Want als wij zeggen dat ze het voor een héél klein prijsje verkopen dan is dat het ook echt een héél klein prijsje. Je kan er nu eentje online op hun website scoren voor maar €24,95!

Multifunctioneel

De wake up light van Action heeft buiten alleen het nabootsen van een zonsopgang nog een paar extraatjes. Zo kan je een van de zeven rustgevende geluiden instellen om mee wakker te worden. Dit gaat van fluitende vogels tot het geruis van de zee. Daarbij kan je ook nog je telefoon er op aansluiten zodat je je eigen muziek kunt afspelen via Spotify, echt super handig!
En het is ook niet alleen te gebruiken als wekker, maar je kan ook makkelijker in slaap vallen door de wake up light. Gebruik hem bijvoorbeeld eerst als leeslampje en kies daarna voor de zonsondergangfunctie. Zo val je daarna zeker als een prinsesje in slaap.

Organizen maar

En deze wake up light is niet het enige wat je moet hebben van de Action. Ze verkopen nu namelijk ook super goedkope make-up organizers die echt je leven een stuk makkelijker maken als je veel make-up producten hebt. Toevoegen aan je winkelmandje dus!