maxima

Actrices gezocht voor rollen Amalia, Alexia en Ariane in tweede seizoen Máxima

Fun & Living17 jun , 14:00 doorRedactie
De serie over het leven van koning Willem-Alexander en koningin Máxima was direct een enorme hit. Vanaf 20 april was de serie te bekijken op Videoland, en veel tijd had niemand nodig. Kijkers smulden van de beelden en er werd direct een tweede seizoen aangekondigd. Maar, wie gaan de prinsessen spelen?

Publieksfavoriet

Bij de première van het eerste seizoen werd er direct bekendgemaakt dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. En dat vonden kijkers maar wat leuk. Iedereen was namelijk enorm te spreken over de serie - en wij erbij. De serie 'Máxima' gaat over het leven van onze koning en koningin. En dan niet over hoe we ze nu kennen, maar een aantal jaar geleden. De jeugd van Máxima, haar ontmoeting met Willem-Alexander en het begin van hun liefdesleven.

Prinsessen gezocht

Dat er een tweede seizoen gaat komen was dus al bekend. En een nieuw seizoen, betekent nieuwe acteurs. Geen figuranten of iemand die de koninklijke tuin aanharkt op beeld, nee prinsessen. Het liefst willen ze drie blonde Nederlandse zusjes die een woordje Spaans kunnen spreken. En ze zoeken niet 3, maar 6 prinsessen. Er wordt namelijk gezocht naar twee leeftijdsgroepen. De jonge groep moet ongeveer 3, 5 en 6 jaar oud zijn en de oudere groep 6, 8 en 9 jaar. Dus, heb jij altijd al gedroomd van een rol op televisie? Of wil je heel graag weten hoe het is in de schoenen te staan van één van de Nederlandse prinsessen? Of - en dat is iets waarschijnlijker - heb je drie hele leuke kinderen, nichtjes of buurmeisjes? Dan kun je ze hier aanmelden.
Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar het tweede seizoen en kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer allemaal is gebeurd in het leven van onze koning en koningin. Nog even geduld dus.