bb vol liefde 3

Dit is hoeveel afleveringen van B&B Vol Liefde je nog kunt kijken

Fun & Living14 aug 2023, 16:45 doorRoos Hooijer
Het is misschien wel het leukste onderdeel van onze dag: een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde kijken. Helaas zal er aan deze heerlijke serie op den duur een einde komen, maar wanneer is dat eigenlijk?
bb vol liefde 3
Bron: B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde

Het lijkt wel of heel Nederland in de ban is van het liefdesprogramma waarin acht B&B-eigenaren op zoek gaan naar ware liefde. In B&B Vol Liefde verwelkomen alle B&B-eigenaren zo’n vijf à zes singles in hun eigen verblijf om te kijken of er een potentiële match aanwezig is.
Enne, net als in de voorgaande seizoenen, is er in dit seizoen ook weer héél veel diversiteit in deelnemers. We gaan van de spirituele tantraboerderij van Walter naar de Dynasty-villa van Marian in Portugal . Kortom: de afleveringen zorgen dagelijks voor een portie vermaak.

Hoeveel afleveringen komen er nog?

Helaas weten we dat het einde in zicht is, aangezien er bij veel B&B-eigenaren al zo'n vijf singles op bezoek zijn geweest. En ondanks dat er heus nog niet bij iedereen sprake is van liefde, komt er aan het liefdesprogramma al wel een einde. De vraag is alleen: wanneer?
Kijken we naar het voorgaande seizoen, dan kunnen we waarschijnlijk 35 afleveringen verwachten. Dit was namelijk de vorige keer, toen er ook vijf afleveringen per week verschenen, het geval. Op dit moment staat aflevering 31 nét op de streamingdienst, wat dus betekent dat deze week de laatste afleveringen online verschijnen. Momentje hoor, wij pinken even een traantje weg.

Reünie-aflevering

Toch is er ook nog goed nieuws, want op verschillende juicekanalen dook er een opvallende behind the scenes- foto op. Er schijnt een speciale reünie-aflevering in de maak te zijn, die op 27 augustus op RTL4 uitgezonden wordt. De B&B-afleveringen op televisie lopen een week achter op Videoland, dus dat bevestigt (helaas) ook dat deze week de laatste afleveringen op de streamingdienst verschijnen.
Wil je aflevering kijken? Dan moet je op 27 augustus om 20.00 uur voor de buis zitten. Wanneer de reünie-aflevering ook op Videoland verschijnt, dat is nog niet bekend. Wél komt er sowieso een vierde seizoen, de makers van het programma zoeken namelijk nú al nieuwe deelnemers .