ontwerp zonder titel 156

André Hazes deelt gemene Instagram-post over Monique Westenberg

Fun & Living27 dec 2022, 12:16 doorShudrien Leona
Op tweede kerstdag was het de verjaardag van Monique Westenberg. Enne, Andre Hazes feliciteert Monique op een bijzondere wijze...

'Gefeliciteerd'

Andre Hazes post een reeks foto's samen met Monique, met als caption: "Gefeliciteerd met je verjaardag, mop." Aan zijn post valt volgers iets op. Op alle foto's die hij heeft geplaatst is Monique bijna niet te zien. Hij heeft alle foto's uitgesneden waardoor je hem meer ziet dan de jarige job zelf. Zo gemeen, maar ook best wel hilarisch.

Gestolen grapje

Dit grapje heeft Andre gestolen van acteurs Ryan Reynolds en Blake Lively. De twee deelden ook foto's op Instagram waarbij ze elkaar eruit hadden gesneden. Een leuke manier om je geliefde even te pesten.

Kerstviering

Eerste kerstdag vierde André samen met Monique Westenberg en hun zoontje André. André Hazes deelt een foto waarbij hij laat zien dat hij zichzelf helemaal vol gevreten heeft. "Dit moet kerst zijn...", schrijft hij als caption. Monique deelt zelf ook een foto samen met de twee André's en schrijft: "Fijne dagen allemaal. Veel gezelligheid en liefde voor jullie. Geniet met elkaar."