avatar the way of water

Op deze datum verschijnt Avatar: The Way of Water eindelijk op Disney+

Fun & Living16 mei 2023, 16:51 doorAnne Dijkstra
Avatar-fans hebben er dertien jaar op moeten wachten, maar vanaf 14 december 2022 was Avatar: The Way of Water eindelijk te zien in de bioscoop. Ondanks dat deze film na een half jaar nog steeds te zien is in de bioscoop, is het natuurlijk ook wel relaxed om deze film gewoon vanaf je bank thuis te kunnen bekijken. Gelukkig kan dat binnenkort ook, want Avatar: The Way of Water komt op Disney+ te staan.
avatar the way of water
Bron: Avatar: The Way of Water

Release datum Disney+

Avatar: The Way of Water is net zoals de eerste Avatar film geproduceerd door 20th Century Fox. Deze filmstudio is onderdeel van de The Walt Disney Company. Vandaar dus dat de nieuwste Avatar film binnenkort op Disney+ te zien is. Normaal duurt het niet langer dan twee maanden voordat een bioscoopfilm te streamen is op Disney+. Maar bij grote bioscoop films zit dit net iets anders.
Ze maken dan de tijd tussen de twee releases een stuk langer. Dit deden ze ook bij de film Black Panther 2: Wakanda Forever. En nu dus helaas ook bij Avatar: The Way of Water. Gelukkig heeft Disney+ de trailer van de film gedeeld samen met de releasedatum. Dus zet 7 juni maar alvast in je agenda, want vanaf dat is Avatar: The Way of Water te streamen op Disney+.

Avatar kijken in de bioscoop

Wil je, voordat je Avatar: The Way of Water lekker vanaf je bank kan kijken, de film toch nog op het grote scherm bekijken? Dan kan dat voor nu waarschijnlijk nog wel een tijdje. Voor hoe lang de film precies nog in de bioscoop draait, is afhankelijk van het aantal bezoekers. Maar als je binnenkort nog gaat, is de kans groot dat je de film, voordat hij op Disney+ te zien is, nog één laatste keer in de bioscoop kan bekijken.