efteling avondticket

Perfect zomeravondje: je kunt nu voor €25 naar de Efteling

Fun & Living25 jul 2022, 11:28 doorAdmin
Een dagje naar de Efteling klinkt als een superleuk plan, maar kan nogal prijzig worden. Afhankelijk van de dag waarop je gaat, kan een ticket al snel €46 per persoon zijn. Maar daar heeft de Efteling nu wat op bedacht: de avondtickets zijn namelijk stukken goedkoper.

Dagje naar de Efteling

Een dagje naar de Efteling met je vriendinnen is een superleuk uitje, maar kan nogal prijzig uitvallen. Al helemaal als je niet in de buurt woont en moet betalen voor je vervoer, lopen de prijzen al snel op. En met een toegangskaartje van €46 wordt het al helemaal een duur uitje. Zit je even krap bij kas of ben je helemaal niet in de gelegenheid om een hele dag vrij te nemen voor een Efteling-bezoek? Dan is een avondticket voor de Efteling echt iets voor jou.

Avondticket

De Efteling verkoopt in de periode van 1 juli t/m 1 september namelijk avondtickets . Dit concept werd vorig jaar geïntroduceerd en was een mega succes. Wanneer je deze aanschaft, kost dit maar €25 per persoon en heb je toegang tot het park van 18:00 tot 22:00. Normaal gesproken is het pretpark doordeweeks geopend van 10:00 - 18:00 en in het weekend van 10:00 - 20:00, maar in de zomerperiode is de Efteling tot 22:00 geopend. Wanneer je een avondticket aanschaft heb je dus nog vier uur lang toegang tot het park. Dit klinkt toch als het perfecte zomeravondje?
De tekst gaat verder onder de post

Verschillende soorten tickets

Als je al eens naar de Efteling bent geweest, weet je vast wel dat ze met verschillende soorten tickets werken. Zo hebben ze ticket Reus (€46), Draak (€44), Elf (€41) en Fakir (€38). Welke ticket je koopt hangt af van de dag waarop je het pretpark bezoekt. Wil jij zo'n avondticket bemachtigen? Dan moet je ticket Maan halen . Hiermee heb je dus van 18:00 - 22:00 toegang tot het park.

Extra voordelen aan avondbezoek

De goedkope prijs is niet het enige voordeel van een avondbezoekje. De wachtrijen van het park sluiten namelijk om 22:00 en om 22:15 is er een show van het fonteinenspektakel Aquanura! Ook voor de mensen met een abonnement is er goed nieuws, zij kunnen namelijk nog gewoon een reservering plaatsen in de periode t/m 4 september.