Ayleen uit EOTB deelt zwangerschapskwaaltjes én nieuwe foto's

Fun & Living12 jun , 14:00 doorPleuntje Janssen
Fantastisch nieuws voor Ayleen, een van de deelnemers van 'Ex on the Beach: Double Dutch All Stars'. Samen met haar partner, die ook haar ex is, verwacht ze een kindje. Ayleen straalt van geluk en deelt haar blijdschap met haar volgers op Instagram. Hoewel ze haar zwangerschap een lange tijd geheim heeft gehouden, geeft ze nu een kijkje in haar ervaringen en zwangerschapskwaaltjes.

Zwangerschap update #1

In een 'TikTok' video die ze onlangs deelde, praat Ayleen haar fans bij over hoe ze de eerste weken van haar zwangerschap heeft beleefd. Het filmpje is een paar weken oud, maar ze wilde het toch delen zodat haar volgers haar zwangerschap een beetje kunnen volgen. Op het moment van de opname was ze bijna zeven weken zwanger. "Ik ben niet heel moe geweest, wel lui", begint ze haar verhaal. Ze vertelt dat ze last heeft van krampen, die ze beschrijft als: "alsof ik ongesteld moet worden". Ook is ze erg misselijk en heeft ze in totaal drie keer moeten overgeven. Gelukkig is ze niet elke dag supermisselijk. Daarnaast is ze ook duizelig. "In het begin, toen ik nog niet wist dat ik zwanger was, had ik rare hoofdpijn en werd ik duizelig. Als ik op de bank lag, begon alles te draaien. Alles wel mild hoor, dus niet heel erg. Nu klinkt het alsof ik heel veel zeur, maar het is allemaal niet heel heftig", voegt ze eraan toe. Inmiddels heeft Ayleen ook een tweede en derde zwangerschap update. 
Ayleen was tot voor kort nog als single te zien in 'Ex on the Beach: Double Dutch'. In haar video zegt ze dat ze veel negatieve reacties op haar zwangerschap verwacht, maar dat raakt haar niet. Ze heeft een duidelijke boodschap voor haar volgers, "Het is heel erg gewenst en heel erg gewild. Ik ben er heel gelukkig mee, dus het maakt me niet zo veel uit wat iedereen zou zeggen. Ik ben heel erg blij en heel erg gelukkig".
Met deze woorden laat Ayleen zien hoe gelukkig ze is met haar zwangerschap en de hernieuwde relatie met haar partner. Ben jij benieuwd hoe haar avontuur veder verloopt? Wij in ieder geval wel!