femfem 2023 01 19t102138425

Deze Bachelorette-deelnemer nam ontslag van zijn werk voor het programma

Fun & Living14 mrt 2023, 15:00 doorAngela Badstuber
In De Bachelorette kan je zien hoe alle mannen tegen elkaar strijden om het hart van Sylvia Geersen te veroveren. Ze zijn voor haar helemaal naar Zuid-Afrika gereisd. En één iemand nam het heel serieus. Zo nam hij, voor zijn deelname, ontslag van zijn fulltime baan.
femfem 2023 01 19t102138425
Bron: De Bachelorette

Ontslag

Helaas is hij al naar huis gestuurd en kon hij het hart van Sylvia niet veroveren. Bachelorette-deelnemer Robert nam ontslag van zijn werk om mee te doen aan het programma. Hij moest zijn ontslag indienen op het werk, omdat de opnames een maand kon duren. Robert vertelde tijdens een aftertalk bij RUMAG dat hij geen verlof kreeg. Maar toch koos hij er voor om nog steeds mee te doen.
"Ik ben mijn gevoel gaan volgen. Ik heb aangegeven dat ik dit wil doen en toen heb ik ontslag genomen", Robert pakte snel zijn koffers in, want maandagavond ronde hij alles af en dinsdagochtend zat hij al in het vliegtuig.

'Dit moet ik doen'

"Ik zat niet zo lekker in mijn velletje. Er was beetje ellende gebeurd en ik wist even niet wat ik met mezelf aan moest. Toen had ik zoiets van, ik moet er even tussenuit, even resetten. Een stapje terug en weer twee naar voren", vertelde Robert. Toen De Bachelorette op zijn pad kwam wilde hij een nieuw avontuur aangaan. "Even helemaal uit je comfortzone, met die gasten op pad, naar Zuid-Afrika. Toen had ik zoiets van, dit moet ik doen."