ontwerp zonder titel 26

Life in plastic: binnenkort kan je zelf rond flaneren in Barbie-world

Fun & Living09 aug 2023, 13:17 doorIsabelle Bijman
Heb jij nog steeds niet genoeg van alles wat met Barbie te maken heeft? Wij begrijpen dat helemaal! En nu hebben we een nieuwtje waar je ongetwijfeld enorm enthousiast van wordt. Er komt namelijk een heus themapark gewijd aan Barbie! Ja, je leest het goed. Dus, zet je schrap en zorg dat de dagen voorbijvliegen, want in 2024 wordt jouw pink dream werkelijkheid.
ontwerp zonder titel 26

Een roze themapark

De populariteit van Barbie heeft een nieuwe boost gekregen sinds de release van de film, met Margot Robbie en Ryan Gosling. Hij heeft niet alleen in Nederland, maar wereldwijd harten veroverd en meer dan een miljard dollar opgebracht. En nu, voor alle Barbie-fans, gaat er een nieuwe wereld open: het Mattel Adventure Park in Glendale, vlakbij Los Angeles.

Wat kun je verwachten?

Ben jij sinds de film ook zo benieuwd naar Ken's 'beach' beroep? Goed nieuws, want in het Barbie-themapark kun je dit met eigen ogen zien vanuit Barbie's roze strandhuis! Je kunt zelfs een glimp opvangen van haar uitgebreide garderobe, al kun je helaas niets meenemen (sad). Dankzij hologramtechnologie, kun je Barbie wel van dichtbij bewonderen. Misschien kun je zelfs controleren of ze nog last heeft van cellulitis, wie weet!
En alsof dat nog niet genoeg is, kun je vanaf het dakterras van het Barbie-huis genieten van een panoramisch uitzicht over het hele park. Dus geniet daar van een verfrissende roze Aperol Spritz of een smakelijke maaltijd!

Hot Wheels

Voor de liefhebbers van het Hot Wheels speelgoedautomerk is er ook goed nieuws: er wachten twee spannende achtbanen op je, namelijk The Bone Shaker: The Ultimate Ride en Twin Mill Racer. Verder kun je je uitleven in een epische lasergame-arena van maar liefst 4500 vierkante meter en een minigolfbaan geïnspireerd op spellen als UNO, Pictionary en Magic 8 Ball.
En als je even wilt ontspannen, wacht het Konos-eiland op je. Dit door mensen gemaakte eiland bootst met witte zandstranden de sfeer van een tropische zonvakantie na. Een perfecte plek om even bij te komen van alle opwinding.
Dus, noteer het alvast in je agenda, want 2024 wordt jouw Barbie jaar. Enne, wel in je meest roze outfit komen hé!