sex and the city

Behind the scenes: Sarah Jessica Parker deelt opname foto's nieuw seizoen SATC

Fun & Living12 jun , 11:00 doorPleuntje Janssen
Yes, het is eindelijk zover! De opnames van het langverwachte derde seizoen van de iconische modeserie SATC zijn in volle gang. En alsof dat nog niet genoeg was, deelt Sarah Jessica Parker, of Carrie Bradshaw, ook nog eens een superleuke foto vanaf de set. Zijn jullie net zo enthousiast als wij?

Voor wie het niet kent 

De serie SATC gaat over de belevenissen van vier vriendinnen: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon) en Samantha Jones (Kim Cattrall). De vrouwen wonen in hartje New York en er is dus altijd wel iets te beleven. Carrie, de hoofdrolspeelster, schrijft over alles wat met liefde en slaapkameravontuurtjes te maken heeft. Maar dat is natuurlijk niet alles. Terwijl ze schrijft over relaties, is ze zelf ook op zoek naar ware liefde. Charlotte, Miranda en Samantha trouwens ook. Er wordt wat op los gedatet, en dat wordt dan dus allemaal opgeschreven. Het is een hobbelige route vol mannen, slechte ervaringen, hoop en sterke verhalen. En daarnaast gaat het ook over fashion. Er komen fantastische outfits voorbij waar wij alleen maar van kunnen dromen. 

Nieuw seizoen (spoiler alert!)

Nog voordat de laatste twee afleveringen van 'And Just Like That' seizoen twee te zien waren, kondigden de makers al aan dat er een derde seizoen zou komen. Goed nieuws voor de fans, maar het zorgde ook voor wat verwarring. Het leek er namelijk op dat Carrie haar happily ever after zou krijgen met Aidan (John Corbett). Maar nee, de schrijvers hadden een andere wending in gedachten. Aidan wil namelijk pas verder met Carrie als al zijn kinderen volwassen zijn. Wij vermoeden dat seizoen drie zich gaat richten op hoe Carrie deze tijd doorkomt. En we denken dan Aidan (John Corbett) niet terugkomt in dit seizoen. Spannend.

Opnames zijn begonnen!

Er wordt nog niet veel losgelaten over het nieuwe seizoen van 'And Just Like That'. De hoofdrolspelers houden hun lippen stevig op elkaar. Maar één ding is zeker, de camera’s draaien al! Sarah Jessica Parker liet op 'Instagram' weten dat ze al op de twintigste dag van de opnames zitten. Bij deze post deelde ze een geweldige foto waarop ze, helemaal fabulous, uit haar trailer stapt. En waar zijn ze? Op de iconische Upper West Side in New York, natuurlijk.

Bekende (oude) gezichten

Zien we John Corbett terug in het derde seizoen? Dat blijft nog een vraagteken. Wat we wel weten, is dat we afscheid moeten nemen van een paar bekende gezichten. Karen Pittman, die Nya Wallace speelt, zal niet terugkeren. Ze is te druk met haar rol in The Morning Show. Daarnaast is Che Diaz, gespeeld door Sara Ramirez, uit de serie geschreven. De redenen hiervoor zijn verschillend. Sara beweert dat acteurs die Gaza steunen op een zwarte lijst komen, terwijl de makers van de serie aangeven dat er geen rol meer is voor Che.

Nieuwe gezichten

Gelukkig komen er ook nieuwe gezichten bij! Rosie O'Donnell heeft aangekondigd dat zij een rol krijgt in het nieuwe seizoen. Wie ze precies gaat spelen, is nog even afwachten.
Met al deze kiekjes achter de schermen en kleine tips belooft het derde seizoen van 'And Just Like That' weer even geweldig te worden als de rest. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!