parfum

Betaalbare luxe: HEMA's dupe van Le Labo’s Santal 33

Fun & Living11 jun , 11:06 doorPleuntje Janssen
Parfum gaat altijd veel te snel op. Soms lijkt het alsof je huisgenoten het flesje stiekem leegspuiten. Ken je dat gevoel? Dan ben je niet de enige. Parfum is vaak prijzig en elke dag sprayen kan behoorlijk wat geld kosten. Maar stel je voor dat er een betaalbare optie is die net zo heerlijk ruikt als jouw luxe 'Le Labo Santal 33'. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Think again!

Ren naar de HEMA

Al helemaal als je een dure parfum hebt waar je ontzettend blij mee bent, is het vervelend als hij bijna op is. Moet je opeens ontzettend zuinig gaan doen, terwijl je jezelf het liefst helemaal onder sprayt. Nu hebben we weer een fantastische dupe gevonden. Namelijk die van Le Labo Santal 33, en wel bij de HEMA. Wat een winkel.
Ren naar de HEMA om hun nieuwste parfum te halen. Wees er snel bij, want - en dat begrijpen we wel - hij gaat helemaal viraal. Het is een ongelooflijk goed gelukte dupe van de iconische geur van Le Labo: Santal 33. Voor slechts €12,50 heb je een geur in handen die bijna niet te onderscheiden is van het origineel. Natuurlijk, als je een echte parfumkenner bent, zul je kleine verschillen opmerken, maar laten we eerlijk zijn, voor die prijs maakt het niet uit of ie er precies op lijkt. 

Le Labo Santal 33 dupe 

De 'HEMA eau de parfum amber & cedarwood' is perfect en blijft de hele dag zitten. Je kunt je dure 'Le Labo' thuis laten en deze budgetvriendelijke versie in je tas stoppen voor snelle touch-ups. Met de perfecte geurvergelijking is het een mega tip voor iedereen die houdt van een luxe geur zonder het luxe prijskaartje.

Online en in de winkel

Nu kan het zijn dat je deze geur nog niet bent tegengekomen, en als dat zo is, dan ben je nu helemaal up-to-date. Het goede nieuws is dat je deze geur niet alleen online kunt vinden, maar ook in de HEMA-winkels. Hoewel-ie momenteel online uitverkocht is, kun je via de webshop gemakkelijk de winkelvoorraad checken. En ik kan je vertellen, de kans is groot dat er bij een HEMA in jouw buurt nog voorraad is.
Dus, waar wacht je nog op? Een geur die normaal een godsvermogen kost, nu voor een klein prijsje. Of je nu een trouwe fan bent van 'Santal 33' of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, heerlijke geur voor in je vakantiekoffer, dit flesje is een absolute must-have.