matilda djerf bed

Met dit bijzondere item van Action heb je het nooit meer té warm in bed

Fun & Living20 jun 2023, 13:32 doorAnne Dijkstra
Wij zijn ontzettend blij dat de zomer nu ein-de-lijk een beetje begonnen is. Maarre, die slapeloze nachten omdat het zo bloedheet is op je slaapkamer, zijn wel iets minder. Gelukkig verkoopt de Action een item waardoor je het nooit meer té warm hebt in je bed. Het is een beetje een bijzonder product, maar als we TikTok moeten geloven is het wel echt eenlifesaver.
matilda djerf bed
Bron: @matildadjerf

Té warm in bed

Dat we lekker in de zon kunnen zitten op het terras en dat het niet al om zeven uur 's avonds donker is, zijn we heel erg blij mee. Maar nu dat de zomer er toch echt weer aan zit te komen, wordt het ook snel veel te warm in de slaapkamer. Of je nou gewoon even wil relaxen in je bed of dat je juist in slaap probeert te komen, het té warm hebben in bed wordt nu écht niemand blij van.

Bijzonder product

Gelukkig heeft de Action daar nu een perfect product voor. Of nou ja, het product is eigenlijk helemaal niet hiervoor gemaakt, maar door een video op TikTok, kwamen wij er achter dat je dit product ook prima kan gebruiken als het weer eens té warm is in je bed. Het zal niet het eerste zijn wat in je hoofd op komt, maar een koelmat die eigenlijk gemaakt is voor honden, kan je ook prima zelf gebruiken om een beetje af te koelen in je bed.

Honden koelmat

Er zijn voor huisdieren natuurlijk heel veel producten waardoor zij ook allemaal dit warme weer kunnen overleven. Maarre, dat iets eigenlijk voor huisdieren gemaakt is, betekent natuurlijk niet dat wij deze items niet kunnen gebruiken. Een koelmat voor honden is namelijk gemaakt zodat honden een beetje afkoeling hebben. Dus dat betekent dat als wij afkoeling zoeken, wij ook prima op een koelmat kunnen gaan liggen.
De koelmat bevat een bepaald soort verkoelende gel waardoor je dus even niet meer op zo'n warm matras hoeft te liggen, maar je gewoon op een verkoelend matje kan liggen. Het matje is 60 bij 80 cm, je kan er dus niet met je hele lichaam op liggen, maar wel voor een groot deel. Enne, je bent niet eens zoveel geld kwijt voor een beetje afkoeling in de avond. De koelmat scoor je nu namelijk al voor maar €8,- bij de Action!