billie fem fem

Billie Eilish praat voor het eerst over haar ex Jesse Rutherford en hun relatie

Fun & Living22 mei , 20:00 doorPleuntje Janssen
Billie Eilish heeft ons weer eens verrast met een openhartig inkijkje in haar persoonlijke leven. In een recent interview met Rolling Stone, gepubliceerd op 17 mei, heeft ze enkele details gedeeld over haar relatie met ex-vriend Jesse Rutherford.

Billie en haar ex

Billie Eilish geeft ons altijd genoeg om over te praten, en deze keer is het niet anders. In april 2023 gingen Billie en Jesse Rutherford van de band 'The Neighbourhood' uit elkaar na een relatie van zeven maanden. Je zou denken dat na zo'n break-up de spanning wel om te snijden is, maar niets blijkt minder waar.
Tijdens een recent interview met Rolling Stone, dat toevallig samenviel met de release van haar derde studioalbum 'Hit Me Hard and Soft', gaf Billie ons een kijkje in haar huidige relatie met haar ex. "Dat is mijn man, echt een van mijn favoriete mensen ter wereld", zei ze over Jesse. Dit benadrukt wel hoe sterk hun band nog steeds is, ondanks dat ze geen relatie meer hebben.

Single life 

Billie, nu 22, lijkt het niet erg te vinden dat ze single is en maakte er zelfs een grapje over. "Ik ben van plan om nooit meer te daten", grapte de negenvoudig Grammy-winnares. Maar al snel voegde ze eraan toe: "Dat is natuurlijk niet waar. Maar nee, ik zie mezelf niet serieus met iemand totdat ik iemand vindt die echt goed voor mij voelt, en dat is op dit moment niet interessant voor mij."

Billie Eilish en haar persoonlijke reis

Het is verfrissend om te zien hoe volwassen en positief Billie omgaat met haar persoonlijke relaties. Ze wordt steeds opener over haar eigen reis met seksualiteit en zelfontdekking. In haar nieuwste album, vooral met het nummer 'Lunch', deelt ze hoe ze zichzelf beter heeft leren kennen. "Ik ben mijn hele leven verliefd geweest op meisjes, maar ik begreep het gewoon niet, tot vorig jaar", vertelde ze Rolling Stone.
Het lijkt erop dat Billie haar weg vindt, zowel in de liefde als in haar persoonlijke groei. Wij kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor haar in petto heeft.