screenshot 2021 05 03 142850

Oh lala: Billie Eilish zoenend gespot met twee powervrouwen op Coachella

Fun & Living17 apr , 13:00 doorPleuntje Janssen
Op Coachella hoor je niet alleen de meest fantastische muziek, je hoort er ook nog weleens een roddel. Zo zijn er video’s van afgelopen weekend te zien van een zoenende Billie Eilish met niet één, maar twee vrouwen: Quenlin Blackwell en Odessa A’zion. Wat er precies is gebeurd en wie deze twee vrouwen zijn, leggen we je uit.
screenshot 2021 05 03 142850

Meer dan alleen muziek

Als je dacht dat Coachella alleen maar draaide om muziek en fashion, think again . Billie Eilish heeft ons allemaal verrast met een onverwachte verschijning en een epische surprise party. Ze dook onverwacht op bij het optreden van Lana Del Rey op vrijdag, en als dat nog niet genoeg was werd ze zaterdag gespot bij de Do LaB stage. Hier stal ze niet alleen de show, maar liet ze ook wat harten smelten. Ze werd namelijk zoenend gespot met niemand minder dan de geweldige Quenlin Blackwell en Odessa A’zion.

Quenlin Blackwell

Quenlin Blackwell is een 23-jarig model, Youtuber en een content creator met zo'n 2 miljoen volgers op Insta, en een miljoen abonnees op YouTube. Ze begon een paar jaar geleden met grappige filmpjes op Vine en Instagram en die vielen goed in de smaak. Toen ze naar YouTube switchte, ging het alleen maar harder. Ze deelt van alles, van dagelijkse avonturen tot serieuze gesprekken.
In oktober 2023 deelde ze via haar sociale media-accounts dat ze panseksueel is, wat betekent dat ze zich aangetrokken voelt tot mensen, ongeacht hun geslacht of genderidentiteit. Deze openheid maakte haar alleen maar nog populairder en zorgde ervoor dat ze een rolmodel werd voor anderen die op zoek zijn naar zelfacceptatie en expressie. En dat is natuurlijk helemaal in het straatje van Billie Eilish die in haar muziek en interviews benadrukt dat ze het belangrijk vindt dat mensen zichzelf zijn en taboes doorbreken.

Odessa A’zion

En dan hebben we Odessa A’zion, ook 23 jaartjes jong, en actrice. Ze heeft in verschillende films gespeeld en heeft al flinke indruk gemaakt met haar acteertalent. Odessa en Billie Eilish zijn al langere tijd vrienden. Al sinds november 2023 gonst het van de geruchten dat er meer speelt tussen die twee dan alleen vriendschap. Er dook zelfs een video op waarin ze aan elkaars tong aan het friemelen waren.
Deze drie ontzettende powervrouwen zijn dus samen op Coachella gespot, wij kunnen niet anders dan nu al fan zijn - wat er ook gaande is.

Allerlei theorieën

Fans hebben allemaal hun eigen theorieën. Sommigen denken dat Billie, Quenlin en Odessa een soort 'throuple' vormen, wat betekent dat ze verwikkeld zouden zijn in een driehoeksrelatie. Ze zijn er helemaal hyped over en hopen dat het waar is. Maar ja, er zijn ook fans die denken dat het gewoon allemaal vriendschappelijk is. Want hey, wie zegt dat langdurige vriendschap niet gewoon superclose kan zijn. Wat het ook is, wij supporten het.