fifty shades freed

Bloedhete nachten of bijslapen: dit is jouw slaapkamerhoroscoop voor dit weekend

Fun & Living21 jun , 20:00 doorRedactie
Soms heb je zo'n weekend waarin de stoom nog net niet uit je oren komt en je het beddengoed daardoor minstens 5 keer in de wasmachine kan stoppen. Maar je hebt ook weekenden dat je de slaapkamer vooral gebruikt om even flink bij te slapen. Benieuwd naar wat het dit weekend gaat worden? Dat staat al in de sterren.

Ram

Dit weekend belooft ontzettend veel passie voor jou. Laat je van je meest avontuurlijke kant zien in de slaapkamer en verras je partner met iets nieuws. Stift je lippen rood en ga ervoor.

Stier

Sensualiteit is je kracht dit weekend. Creëer een romantische sfeer met kaarsen en zachte muziek om de stemming te bepalen. Verleid je partner of iemand waarmee de spanning al langere tijd om te snijden is.

Tweelingen

Jouw communicatieve vaardigheden komen goed van pas. Praat met je partner over je diepste verlangens en ontdek samen nieuwe fantasieën. Wie weet komt er wel iets heel spannends uit.

Kreeft

Emotionele connecties staan dit weekend centraal. Intimiteit en tederheid zullen je seksleven dit weekend verrijken. Je hoeft geen ingewikkelde lingerie uit de kast te trekken dit weekend, je bent zelf al meer dan voldoende.

Leeuw

Je charismatische energie trekt je partner aan. En niet alleen je partner. Pas op, want als je naar de kroeg gaat dan voelt de hele ruimte dat er iemand nieuws binnenkomt. Wees speels en geniet van de aandacht en bewondering.

Maagd 

Details maken dit weekend het verschil voor jou. Besteed aandacht aan je partner's wensen en creëer een onvergetelijke ervaring. Dan staat je een enorm spicy weekend te wachten.

Weegschaal

Ai. De romantiek hangt in de lucht dit weekend. Een diner bij kaarslicht of een romantische wandeling gaat alle passie doen oplaaien. Zorg dat je uitgeslapen bent, want dat ga je nodig hebben.

Schorpioen

Intensiteit en passie zijn jouw thema's dit weekend. Laat je diepste verlangens de vrije loop en geniet van een vurige connectie. Mocht er nog iets zijn wat je graag wil proberen, spreek je uit want misschien delen jullie wel dezelfde passie.

Boogschutter

Het avontuur roept. Experimenteer dit weekend eens met nieuwe plekken of standjes om de spanning erin te houden. Breek door je normale routine en probeer iets geks. Het gaat je verbazen wat het al dan niet kan brengen.

Steenbok

Stabiliteit en vertrouwen maken dit weekend speciaal voor jou. Neem de tijd om een diepere band met je partner te smeden. Praat met elkaar en kijk de ander eens diep in de ogen.

Waterman

Innovatie en originaliteit zijn je sterke punten. Dat was natuurlijk altijd al zo, maar dit weekend komen ze even extra tot uiting. Probeer iets ongewoons en verrassends om de vonk aan te wakkeren.

Vissen

Dromen en fantasieën kunnen dit weekend tot leven. Maar, dan moet je die wel even vertellen. Deel je diepste verlangens en creëer een magische sfeer samen met je partner. We beloven dat het voor vuurwerk gaat zorgen.