hofmannen

Wat een plaatjes: Rijk, Sam en Tim Hofman schitteren in nieuwste Vogue

Fun & Living16 feb 2023, 15:18 doorAngela Badstuber
Tim Hofman kennen we allemaal van het programma BOOS, maar inmiddels zijn broertjes Rijk en Sam ook bezig met hun carrière en worden ze steeds populairder. De drie broers zijn vanaf vandaag te zien in de nieuwste editie van Vogue. Ze vertellen alles over hun opvoeding en familieband én poseren in een te leuke shoot.
hofmannen
Bron: @samhofman

Broers

Tim kennen we natuurlijk van zijn programma BOOS. Na drie keer van studie te hebben veranderd, vond hij zijn plek op de BNN-VARA-Academy. Na de BNN-University (geen echte universiteit) begon hij bij 101 TV als verslaggever en werkte bij Spuiten en Slikken. Tim won tijdens het Gouden Televizier-Ring 2020 de ster voor beste presentator, de ster voor de beste online video-serie met BOOS en Over Mijn Lijk. Begin dit jaar werd hij door Villamedia Magazine uitgeroepen tot Journalist van het Jaar. Good job!
Rijk ging zijn broer Tim achter na en begon als presentator bij een YouTube-kanaal genaamd Concentrate, een paar jaar later mocht hij presenteren voor MTV. Toen corona kwam, kreeg hij geen presentatieklussen meer en is hij zich gaan focussen op zijn YouTube-kanaal, waar hij nu wekelijks een hilarische video's op plaatst.
Sam is model en heeft mee gedaan aan het tv-programma Hollands Next Top Model, hij was te zien in het twaalfde seizoen. Hij doet nu niet meer zoveel modellenwerk en is zich volledig gaan focussen op zijn dj-carrière.

Vogue Magazine

De drie broers zijn nu te zien in de nieuwste editie van Vogue. Ze vertellen alles over hun opvoeding, familieband en gedrevenheid. "Wij komen uit een familie van hardwerkende arbeiders. Mijn vader werkte bij een bank, nu zit hij in het onderwijs. Moeder heeft altijd in de zorg gewerkt, al ruim veertig jaar, in de verpleging. De ouders van onze ouders hebben in Vlaardingen en Rotterdam de oorlog meegemaakt, de hongerwinter, harde armoede zeg maar. En dat sijpelt door", vertelde Tim.
Vanaf vandaag is de nieuwste Vogue verkrijgbaar in winkels. Dus loop niet, maar ren! Want dit interview wil je lezen en deze prachtige foto's moet je zeker zien.