channah koerten 1

Channah Koerten maakt het geslacht van haar kindje bekend

Fun & Living18 jan , 11:45 doorRomy Nouwen
Its'a a... Channah Koerten onthult online in haar nieuwe video het geslacht van de baby. En hoewel het natuurlijk altijd een verrassing is, kwam deze verrassing extra uit de lucht vallen. Tegen alle verwachtingen in, was de kleur in de taart anders dan ze zelf in gedachten hadden.
channah koerten 1

Zwangerschap

Nog niet zolang geleden werden we verrast met dubbel goed nieuws uit huize Koerten. Ze bracht namelijk naar buiten dat ze eindelijk weer de liefde in haar leven mocht verwelkomen. Ze is namelijk helemaal hotel de botel op FunX-dj Nordin Besling. Na twee minder goede relaties, hoopt ze nu dat cupido eindelijk raak heeft geschoten. Enne alsof dát nog niet leuk genoeg was, was er nog meer goed nieuws. De tortelduifjes laten er namelijk geen gras over groeien en verwelkomen ook hun eerste kindje . Channah Koerten heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie, maar voor vriendlief Nordin zal het zijn eerste kindje zijn.

Gender reveal

Nu, een aantal weken later, is het al tijd voor een gender reveal . Het stel heeft besloten dit lekker thuis te doen met een speciale taart. En je raadt het al: deze was roze óf blauw van binnen! Samen met haar grote liefde Nordin en haar twee kindjes Tiger en Rumi snijden ze deze taart aan in de nieuwste aflevering van hun serie: 'Een nieuw leven met de Koertjes.' Voordat ze het mes in de taart zetten, mogen ze allemaal nog een gokje wagen. Daaruit blijkt dat de meningen verdeeld zijn. Zo denken Channah en Nordin dat ze een jongetje krijgen, terwijl Tiger en Rumi beide inzetten op een meisje.
De verbazing op de gezichten van Channah en Nordin is dan ook groot als ze de taart opensnijden en zien dat het een meisje wordt! Toch is iedereen meteen dolgelukkig met dit nieuws. Wel moet Nordin bekennen dat hij nog een beetje moet wennen aan het idee. Hij zag zichzelf namelijk écht met een jongetje. "Ik zag me voetballen, kickboksen. In de lucht gooien, stoeien. Een kleine kopie van jezelf. Wat elke vader wil. En nu is het roze, dus nu moet het even landen.", legt hij uit.

Voorspellende gave

Nu blijkt dat zoontje Tiger dus misschien wel écht een voorspellende gave heeft. Hij wist het geslacht van de baby goed te raden, maar wist al eerder de zwangerschap te voorspellen. De onthulling van de zwangerschap ging op zijn zachtst gezegd namelijk al op bijzondere wijze. Terwijl Channah zelf nog van niks wist, leek Tiger al onbewust op de hoogte te zijn van de baby in zijn moeders buik. Uiteindelijk waren zijn verhalen de reden dat Channah besloot een zwangerschapstest te doen.