hangmat van action

Chillen voor een prikkie doe je deze zomer in deze hangmat van Action

Fun & Living18 mei , 15:30 doorRomy Nouwen
Chillen voor een prikkie doe je deze zomer gewoon in je eigen tuin. Dankzij de goedkope hangmat van Action kun jij de hele zomer helemaal relaxed doorbrengen in je eigen tuin.

Het heerlijke buitenleven

Nu de temperaturen langzaamaan wat hoger worden is het eindelijk zover. We gaan dag in dag uit binnen zitten, en zo veel mogelijk het huis uit. Heerlijk de hele dag met de ramen en deuren open, een fris, maar toch warm briesje door je haren en zo nu en dan even neerploffen in de zon op een bankje óf gewoon in je tuin.
We doen in de lente en zomer veel meer buiten. Ineens hoeven we namelijk niet meer iedere avond op de bank te kruipen. Buiten tafelen, borrelen, een wandeling maken, picknicken of naar een park gaan. We moeten er extra van genieten, want zo vanzelfsprekend is dat lekkere weer niet in ons kikkerlandje.

Je tuin zomer klaarmaken

Maar voordat we lekker naar buiten kunnen, moeten we er wel voor zorgen dat onze tuin helemaal ready is. Of ons balkonnetje. Net welke buitenruimte jij hebt. Hoe dan ook moet je ervoor zorgen dat het er een beetje gezellig uit ziet én dat je er lekker kunt zitten of liggen.
Al eerder schreven we over leuke items voor in de tuin deze zomer. Denk aan grote barbecues voor als je veel ruimte hebt en kleinere barbecues waar geen rook vanaf komt voor als je alleen een balkonnetje hebt. Of een heerlijke tafelhaard, die ervoor zorgt dat je het aan het einde van de avond ook nog lekker warm hebt. En, voor als je nog op zoek bent naar iets fijns om op te zitten, dan is er dit stijlvolle houten bankje óf deze lekkere rotan stoel.

Hangmat van Action

Maarre, lekker zitten en eten is niet het enige dat belangrijk is. Want zeg nou zelf: af en toe even lekker liggen is ook wel fijn, toch? Gelukkig hebben we ook daar een hele goedkope oplossing voor gevonden. Vanaf 14 mei verkoopt Action namelijk een hangmat op hun webshop. Deze hangmat van Action kost je gelukkig geen honderden euro's zoals de meeste andere hangmatten. Je scoort hem gewoon voor een heel fijn prijsje, zoals je gewend bent van Action.
Online bestel je dus de hangmat van Action via de webshop. Hij wordt dan gewoon bij je thuis afgeleverd. Is dat effe fijn! Je krijgt hierbij een stalen frame met houtlook én en natuurlijk de hangmat om op te hangen in een mooie crèmekleur. Doordat je de doek bevestigt op de frame kun je hem gemakkelijk verplaatsen in de tuin en hoeft hij geen vaste plek te krijgen. Ook kun je de doek beschermen voor slecht weer tijdens een zomerse bui of in de winter, want je haalt hem gemakkelijk van de frame af en bewaart hem dan gewoon binnen. En dat allemaal voor €49,95. Wees er snel bij! Zo'n deal kom je niet snel tegen!