projector

De huiskamer transformeren in bioscoop met deze projector van Action

Fun & Living22 jun , 15:30 doorAurora Ferrari
Altijd al een bioscoop screen in huis willen hebben? Zo'n gaaf doek of projector waardoor je vanuit een ander perspectief je favoriete films kon bekijken? Die droom kun je nu werkelijkheid maken, want Action verkoopt een screen projector voor een paar tientjes. Het enige wat je daarbij nodig hebt? Een kale muur.

Bioscoop in eigen huis  

Heb je ooit gedroomd van een eigen bioscoopervaring in het comfort van je eigen huis? Action verkoopt sinds kort de Nor-Tec LED projector, en daarmee kun jij je droom werkelijkheid maken. Deze projector brengt namelijk de magie van een bioscoop naar je woonkamer: en dat met hoge resolutie van wel 1280 × 720 en fijne gebruiksvriendelijkheid. OF je nu naar je favoriete Netflix-serie kijkt of oude familievideo's afspeelt, de beelden komen tot leven op een formaat dat je woonkamer omtovert tot een mini-bioscoop. De projectie kan tot wel 3,30 meter diagonaal, wat neerkomt op 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog. En dat betekent maar één iets hiermee til je een filmavond met vrienden en familie naar een heel nieuw niveau. 
Bij de projector wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en HMDI-kabel van 1,5 meter voor ultieme gebruiksvriendelijkheid. Op de bank ploffen én starten met bingen. De projector heeft daarnaast geavanceerde LED-technologie en een indrukwekkende levensduur van wel 50.000 uur (ook goed om te weten). Dit zorgt dan wel voor dat je jarenlang van je thuisbioscoop kunt genieten zonder je zirgen te maken over het vervangen van de lamp.
De ingebouwde speaker van 5 watt biedt een degelijk geluid, maar voor de ultieme bioscoopervaring nodigen we je graag uit om externe luidsprekers aan te sluiten. Dan voelt het pas écht als een bios namelijk.  

Action projector kopen 

Maar wat deze projector pas écht bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige technologie en de betaalbare prijs. Je leest het namelijk goed: het is niet nodig om een fortuin te betalen om thuis een bioscoopervaring te creëren. Voor maar liefst acht tientjes is beamer al van jou en kun je samen met familie en vrienden een heleboel plezier hebben. Let wel op: je scoort hem alleen online (klik hier voor de projector). En nogmaals, voor de prijs laten we 'm niet liggen. 
Heb je de projector al in huis? Hieronder volgen nog wat fijne tips die bij een projector komen kijken (geen zorgen, niks ingewikkelds). 
  1. Zorg ervoor dat de muur waar jij je film of serie op wil projecteren glad en licht van kleur is. Alleen dan, krijg je tijdens het kijken het allerbeste resultaat. Alleen maar zwarte muren in huis? Gebruik dan een speciaal projectiescherm voor de beste beeldkwaliteit. 
  2. Geloof het of niet, maar om de helderheid en kwaliteit van de beelden te maximaliseren, is een donkere omgeving geen gek idee, Vermijd dus zoveel mogelijk omgevingslicht tijdens het gebruik van de projector. Alle gordijnen dicht! 
  3. Nogmaals: ben je hier écht fan van en kan je niet meer zonder? Schaf dan externe speakers en sluit deze aan de projector aan, Hoewel de ingebouwde speaker namelijk prima functioneert, kan het aansluiten van een externe de geluidskwaliteit drastisch verbeteren. 
  4. En tot slot: zorg ervoor dat de projector stevig en recht staat om vervorming van het beeld te voorkomen, Een statief of een speciale beugel voor de projector kan hierbij helpen. We willen er tenslotte het beste uit halen, nietwaar?