debbie bb vol liefde boek

Achter de schermen: Debbie deelt strenge regels opnames 'B&B Vol Liefde

Fun & Living18 jun , 13:00 doorPleuntje Janssen
Heb je vorig jaar 'B&B Vol Liefde' gekeken? Dan ken je Debbie sowieso. Onlangs deed ze in de podcast 'Over de Liefde' van Debby Gerritsen een boekje open over de opnameperiode van het programma. Het was intens en de regels streng, maar het leverde haar uiteindelijk wel iets moois op.

De intense opnames

Debbie vond vorig jaar de liefde met Paul in het programma, maar het was zeker niet allemaal rozengeur en maneschijn. "Het was echt een heftige periode", vertelt Debbie. "We werden drie weken lang elke dag twaalf uur gefilmd, met maar twee dagen vrij tussendoor. Dat was behoorlijk zwaar".
Op de vrije dagen gebeurde er iets grappigs. "De mannen of vrouwen werden dan weggehaald en naar een hotel gebracht", legt Debbie uit. "Ze mochten niet bij je blijven, zodat de filmploeg alle belangrijke momenten en interacties kon vastleggen. Dat vond ik wel apart, maar het zorgde er wel voor dat niets gemist werd".

Strenge regels

Debby Gerritsen vroeg zich af of er überhaupt ruimte was voor privégesprekken tussen de deelnemers. Debbie bevestigde dat dit in theorie wel kon, maar dat de makers dat niet echt fijn vonden. "Ze willen natuurlijk dat alle belangrijke gesprekken op camera worden vastgelegd", zegt Debbie. "Het zou echt de nachtmerrie van de makers zijn als je iemand naar huis stuurt, terwijl zij er niet bij zijn. Dat is dus niet de bedoeling".
Debbie legt ook uit dat er strikte afspraken waren met de filmploeg. "Je houdt je aan de afspraken als je aan zoiets meedoet", vertelt ze. Ondanks de strenge regels zorgde dit ervoor dat alle belangrijke momenten goed op camera werden vastgelegd, wat erg belangrijk is voor een realityprogramma.

Een blik achter de schermen

Debbie's verhaal geeft ons een interessant kijkje achter de schermen van 'B&B Vol Liefde'. Het laat zien hoeveel werk en toewijding er in het maken van zo'n programma zit, zowel van de deelnemers als van de filmploeg. Ondanks de strenge regels en het intensieve filmproces vond Debbie de liefde in het programma.
Haar openheid over de ervaringen en uitdagingen tijdens de opnames biedt een nieuw perspectief op de wereld van reality-tv. Het is niet altijd makkelijk, maar het kan zeker de moeite waard zijn. Dus, als je een fan bent van B&B Vol Liefde, weet je nu een beetje meer over wat er achter de schermen gebeurt. Het leven van de deelnemers is niet altijd zo glamoureus als het lijkt, maar het kan zeker tot mooie dingen leiden!