fem fem nieuw 23

Deze barbecue-thermometer van Action is het perfecte Vaderdag cadeau

Fun & Living12 jun , 20:30 doorAurora Ferrari
Ah, het is alweer bijna zover: Vaderdag is om de hoek en dat betekent dat we een cadeau moeten uitkiezen. Of naja, we moeten natuurlijk helemaal niks, maar het is wel zo lief. En voor jouw vader, stiefvader, bonuspapa of andere vader wil je vast iets speciaals kopen. Is het een barbecue fanaat? Dan ben je bij Action aan het juiste adres.

Action barbecue-thermometer  

Wil jij je vader verrassen met een uniek, maar ook praktisch cadeau? Dan ben je bij Action aan het juiste adres. Vaderdag valt negen van de tien keer op een heerlijke, zomerse dag. En wat doen wij Nederlanders massaal wanneer de zon schijnt? Barbecueën natuurlijk. En dat is vaak iets wat mannen op zich nemen – vaders dus ook. Een hele nieuw barbecue kopen is voor de meeste van ons misschien iets te gek, maar een leuk accessoire is wel een must. Vooral wanneer-ie praktisch is. En bij het scrollen door de Action-webshop kwamen we deze barbecue-thermometer voorbij.
Voor je fanatieke barbecue-liefhebber vader die niets aan het toeval wil overlaten, is de LSC Smart Connect barbecue-thermometer een absolute must-have. Deze erg innovatieve thermometer zorgt er namelijk voor dat je altijd de temperatuur van je vlees nauwkeurig kunt meten en controleren, terwijl je aan het grillen bent. De thermometer komt met twee verschillende probes waarmee je de temperatuur van twee verschillende stukken vlees tegelijkertijd kan meten. 

Barbecueën met gadgets

Maar het mooiste moet nog komen, want deze thermometer komt ook nog eens met een hele handige app die je eenvoudig op de telefoon kunt installeren. Via de app kun je in real-time de temperatuur van je vlees volgen en krijg je gewoon een notificatie zodra het vlees de gewenste temperatuur heeft bereikt. Op deze manier hoeft je vader niet meer constant naast de barbecue staan kijken.
Is je vader niet zo'n telefoongebruiker? Geen paniek. De thermometer zelf heeft namelijk een gebruiksvriendelijke display die ervoor zorgt dat je in één oogopslag kunt zien wat de temperatuur is. Dus: waar wacht je nog op? Voor de prijs laten we 'm in ieder geval niet liggen want de thermometer kost nog geen 15,00 euro. Let er wel op: de thermometer is alleen online verkrijgbaar. Bestel 'm dus snel zodat je zeker weet dat het op tijd aankomt vóór Vaderdag.

Nog meer cadeaus...

Heeft jouw vader (die zo geobsedeerd is met barbecueën) als zo'n thermometer? Dan hebben wij natuurlijk een aantal andere ideeën voor je verzameld. Wij zetten ze voor je op een rijtje.
  1. Een nieuwe barbecue beschermhoes 
  2. Een gereedschap set 
  3. Gegraveerde handschoenen 
  4. Een nieuwe schoonmaakborstel (heb je nooit genoeg van)
  5. Speciale tangen en spatels 
  6. Barbecue pizzasteen 
  7. Barbecue kookboek