film 3

Déze loeispannende film scoort een 8.4 op IMDb

Fun & Living01 jul , 20:00 doorRedactie
Het mag dan wel zomer zijn, soms is het heerlijk je even terug te trekken op de bank met een spannende film. Deze zomer kunnen we ons verheugen op een nieuwe film die onze harten sneller zal doen kloppen. 'Longlegs' belooft een sensationele horrorfilm te zijn met een indrukwekkende cast en een intrigerend plot.

Een cast waar je U tegen zegt

In 'Longlegs' schitteren enkele van de meest getalenteerde acteurs van dit moment. Nicolas Cage staat bekend om zijn intense en veelzijdige rollen en ook in deze film neemt hij de leiding. Naast hem zien we Maika Monroe, die al eerder bewees een meester te zijn in het horror- en thrillergenre met films als 'It Follows'. Deze combinatie van acteurs zorgt ervoor dat deze nieuwe film niet alleen spannend wordt, maar ook acteer-technisch goed in elkaar zit. Kijk, daar houden we van.

De verhaallijn van 'Longlegs'

De film 'Longlegs' draait om een mysterieuze moordenaar die de bijnaam "Longlegs" draagt. Cage speelt een ervaren detective die vastbesloten is om de zaak op te lossen en de dader te ontmaskeren. Maar, natuurlijk is niets wat het lijkt. Hoe dieper hij graaft, hoe meer duistere geheimen hij ontdekt. Het is een zenuwslopende film vol onverwachte wendingen en cliffhangers die je op het puntje van je stoel - of bank - houden.

Enorm geprezen

'Longlegs' wordt alom geprezen om zijn scenario en het vermogen om een klassiek thrillerverhaal te combineren met vernieuwende elementen. De spanning bouwt langzaam op, en met de getalenteerde cast en de ervaren regisseur Osgood Perkins (die we kennen van 'Gretel & Hansel) kon het ook niet anders dan een succes worden. Op IMDb krijgt de film dus een 8.4 - wat bizar hoog is voor de site. Dus, als je fan bent van horrorfilms en nog op zoek bent naar een goeie film is dit een dikke tip.