disney life action

Deze Disney films krijgen nog allemaal een live-action versie

Fun & Living30 mei 2023, 15:12 doorAnne Dijkstra
Met de live-action versie van The Little Mermaid is er weer een nieuwe verfilmde Disney film aan de collectie toegevoegd. Enne, als we zien hoe goed die film ontvangen wordt, kunnen we niet anders dan ook super enthousiast worden voor alle andere Disney films die nog een live-action versie krijgen. Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet.
disney life action
Bron: Lilo & Stitch | Disney

1. Snow White

Onze favoriete Disney prinses gaat er nu ook aan geloven. De iconische film Sneeuwwitje, uit 1937, krijgt ook een live-action versie. Enne, we weten ook al wanneer deze uitkomt. De gelijknamige film, Snow White, is namelijk maart 2024 al te bewonderen.We can't wait!

2. Lilo & Stitch

De live-action versie van deze fantastische film is al een tijdje in ontwikkeling bij Disney, maar helaas is het nog niet bekend wanneer deze op onze beeldschermen zal verschijnen. Maarre één ding weten we wel, deze verfilming van Lilo & Stitch is zeker het wachten waard.

3. Bambi

Het té schattige Disney hertje gaat een stukje realistischer worden. Want ook Bambi krijgt een live-action versie. Maar ondanks dat dit nieuws al in 2020 bekend werd gemaakt, is de release datum helaas nog onbekend. We moeten nog heel even geduld hebben dus.

4. Robin Hood

Er zijn veel verschillende verhalen over Robin Hood, maar het verhaal van de Disney animatiefilm uit 1973 wordt deze keer verfilmd. Het wordt een zogenoemde 'hybride' film, wat betekent dat ze gebruik maken van een combinatie tussen CGI en live-action. De film zal gelijk op Disney+ verschijnen, maar wanneer, is nog onbekend.

5. Mufasa: The Lion King

Voor iedereen die geen genoeg kon krijgen van de live-action versie van The Lion King in 2019, hebben we goed nieuws. Disney is namelijk bezig met een prequel op deze live-action: Mufasa: The Lion King. In de film volgen we het verhaal van Simba's vader en hoe hij de heerser van de Afrikaanse savanne werd.

6. Aladdin: Prince Anders

Iedereen die ook hoopte dat de Aladdin live-action film een vervolg kreeg, moeten we teleurstellen. Maar de makers komen wel met een andere, geweldige film. De Disney+ original Aladdin: Prince Anders speelt zich namelijk wel in dezelfde wereld af. Alleen volgen we deze keer niet Aladdin, maar prins Anders, die achter prinses Jasmine aanzit.