bella hadid tiktok

Dit ge-wel-dige gezichtsmasker is enorm favoriet bij celebs

Fun & Living18 jun , 15:30 doorPleuntje Janssen
Ah de celebs. Ze zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Om jaloers van te worden. En als ze dan eens stukje van hun beautyroutine delen gaat het vaak om peperdure schoonheidsproducten. Maar af en toe komt er een juweeltje voorbij. `En jawel, we zijn erachter gekomen welk gezichtsmasker favoriet onder de celebs - en we zullen alvast verklappen dat het ook nog eens een betaalbaar product is. Bella Hadid, Ashley Graham, Priyanka Chopra, Rosie Huntington-Whiteley, zelfs David en Victoria Beckham kunnen niet zonder!

Een glimp in de beautyroutine van celebs

Onze favoriete sterren delen regelmatig hun beautygeheimen op sociale media. Heerlijk om naar te kijken. Ze smeren crèmes, plakken hydraterende strips en gaan druk in de weer met serums. Vaak gaat het om routines vol met luxe producten die je portemonnee flink kunnen raken. Gelukkig ontdekken we soms een betaalbaar pareltje tussen al die high-end items. Zoals nu. De gezichtsmaskers van '111Skin' zijn goed te betalen, en ze schijnen wonderen te verrichten.

Waarom celebs gek zijn op 111Skin maskers

De gezichtsmaskers van '111Skin' zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de beautykits van celebs en make-up artiesten. Ze worden voor allerlei gelegenheden gebruikt: backstage bij modeshows, tijdens voorbereidingen voor rode loper, evenementen of gewoon als onderdeel van de dagelijkse schoonheidsroutine. En dat is niet voor niets, want deze maskers zijn echte multitaskers. Of je nu een stralende huid wilt of donkere kringen onder je ogen wilt aanpakken, '111Skin' heeft voor elke behoefte een masker.
De maskers zijn geliefd om hun effectiviteit en luxe ervaring. Ze zijn doordrenkt met hoogwaardige ingrediënten die direct resultaat geven. Een van de populairste varianten is het ‘Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask’, dat de huid verheldert en een mooie glow geeft. Geen wonder dat je deze maskers vaak tegenkomt in de 'Instagram'-stories van beroemdheden!

Waar koop je deze geweldige maskers?

Het beste nieuws? Je hoeft geen fortuin uit te geven om je huid te verzorgen zoals de sterren dat doen. De maskers van '111Skin' zijn verkrijgbaar via hun eigen website en bij winkels zoals 'Net-a-Porter'. En met prijzen vanaf slechts €12 kan iedereen een stukje celebrity-glamour in huis halen. Verwen jezelf en geef je huid de liefde die het verdient, zonder je bankrekening te plunderen. Deze maskers zijn het perfecte excuus voor een avondje self-care.
En mocht je jezelf eens even écht in de watten willen leggen, dan moet je het natuurlijk lekker uit handen geven. Want wat is er fijner dan iemand anders die je gezicht behandeld. Bij het nét nieuwe The Beauty House (onderdeel van het Pulitzer Hotel) kun je een behandeling boeken waar ze producten gebruiken van '111Skin'. Zie je er daarna gegarandeerd rode loper-waardig uit.