jill diva bedrag emidj

Wow: Diva en Jill ontvingen dit flinke bedrag voor deelname Echte Meisjes in de Jungle

Fun & Living08 mrt 2023, 14:23 doorDominique Evers
Er is veel nieuws geweest rondom het programma Echte Meisjes in de Jungle. Diva Maria en Jill Goede stonden door het programma veel in de spotlight. Maarre, wat hebben zij eigenlijk verdient met de deelname aan het realityprogramma?
jill diva bedrag emidj

Diva te gast

Nick Eshuis is een YouTuber en upload verschillende soorten video's op zijn kanaal. Het programma Echte Meisjes in de Jungle was natuurlijk een enorme hype en hier heeft Nick op in gespeeld. Elke week ging hij met een of twee deelnemers een zogeheten carmukbang opnemen. Dit houdt in dat hij naar een drive thru rijdt met zijn auto, eten besteld en dat vervolgens met de gast(en) op eet terwijl ze een gesprek voeren. En precies dit heeft hij ook gedaan met finalist Diva.

Geldbedrag

Diva was samen met Jill te gast bij Nick in de auto. Ze gingen op langs de McDonalds en terwijl ze dit opaten stelde Nick vragen over het programma Echte Meisjes in de Jungle. Nick stelde de vraag waar heel Nederland benieuwd naar was. Hoeveel hebben de Echte Meisjes gekregen voor hun deelname? Diva en Jill gaven hier antwoord op.
“Ik kreeg een startbedrag aangeboden, en ik heb niet onderhandeld. Want ik vond het al best wel een hoog bedrag, dus ik dacht ‘wow, dit voor drie weken!’, dus toen zei ik gelijk ja.” Om het bedrag nog wat specifieker te maken, vroeg Nick of het hoger of lager was dan 10.000 euro. Diva geeft aan dat zij wel minder dan 10.000 euro gekregen heeft. Ook Jill laat doorschemeren wat zij voor haar deelname kreeg. De blondine zegt niet veel, maar laat met een duidelijke blik op haar gezicht zien, dat zij nóg meer heeft gekregen.

Deelname aan een ander programma?

Nadat het trio het incident met Esmee en Louisa hadden besproken vroeg Nick aan de meiden of hun ooit mee zouden doen aan het programma Boxing Influencers.“Ja, ik zou echt meedoen. Ik zou best wel tegen Annebel willen. Ik ben echt heel sterk”, aldus Jill. De nu inmiddels brunette is niet het enige Echte Meisje dat de ring in zou stappen. Fabiola had een tijdje terug namelijk Annebel uitgedaagd. Betekent dit dat er een Boxing Influencers komt met allemaal Echte Meisjes deelnemers? Wij zijn down!