dochtertje in paniek

Oops: dochtertje in paniek na 'schreeuw' van moeder uit de slaapkamer

Fun & Living17 jul 2023, 20:15 doorRomy Nouwen
Ook ouders hebben zo hun behoeften en duiken dus nog regelmatig met elkaar tussen de lakens. Iets waar niemand graag over nadenkt – we understand . We kunnen alleen maar hopen dat ze het een beetje stil doen, zodat we het niet meekrijgen. Maar ja, als je nog jonge kinderen hebt, zit dat misschien wel iets anders. De kans dat een klein kindje wakker wordt van het geluid is een stuk kleiner. Toch overkwam het een stel dat hun verhaal deelt op TikTok.
dochtertje in paniek
Bron: LadBible

Druk bezig tussen de lakens

Het stel deelt op TikTok een hilarische video. We zien hierin de vader vertellen voor de camera dat hij zojuist bij het dochtertje in kwestie is geweest. Het meisje was compleet in paniek, omdat ze een schreeuw van haar moeder hoorde. Ze dacht dat haar moeder pijn had en was uit zichzelf gaan roepen, maar kreeg geen antwoord. Uiteraard, want haar ouders hadden het veel te druk met andere dingen.

Dochtertje in paniek

Nadat het bedavontuurtje ten einde kwam, kregen de twee door dat hun dochtertje in paniek was. De vader besloot even een kijkje te nemen en kwam er toen achter dat ze eigenlijk gewoon betrapt waren. Het meisje was alleen nog te jong om te begrijpen wat er echt aan de hand was, waardoor ze er verdrietig van werd. Vooral toen ze ook nog eens geen antwoord kreeg van beide ouders.

Pizza bestellen

Uiteindelijk besluit de moeder nog even langs te gaan om haar dochter gerust te stellen. Daarin horen we het meisje vertellen wat ze heeft gehoord én hoe haar moeder zich eronder uit probeert te praten zonder de waarheid te vertellen. Als klap op de vuurpijl horen we het meisje het gesprek eindigen met de opmerking dat ze hoorde dat er pizza besteld ging worden. Hilarisch!