e bikes 45

Drie heerlijke parfums die je alvast in de vakantiestemming brengen!

Fun & Living20 jun , 20:00 doorPleuntje Janssen
Ik zou heel graag willen zeggen dat de zomer in volle gang is, maar de afgelopen paar dagen leek het er niet op. Maar hoe het er nu naar uitziet, komt de zomer toch echt weer deze kant op. Volgende week slaat het weer om en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe geuren. Het warme weer vraagt om lichte, frisse en vooral verleidelijke parfums die je zintuigen prikkelen en je in de vakantiestemming brengen. We zetten onze drie favorieten voor je op een rijtje.

1. Jo Malone – Wood Sage & Sea Salt

Als je een geur zoekt die je direct naar een zonnig strand vervoert, dan is 'Jo Malone's Wood Sage & Sea Salt' een must-have. Deze geur is perfect voor de zomer dankzij de lichte, frisse noten van zeezout en mineralen die gecombineerd zijn met de aardse geur van salie. Het ruikt alsof je een wandeling maakt langs de kust, met de zoute zeelucht in je haren en het zachte zand onder je voeten. Deze geur is niet overweldigend, maar geeft je de hele dag door een subtiele, verfrissende boost. Bovendien is het een unisex geur, dus je kunt 'm delen met je partner. Oja en de verpakking is ook beeldig, niet geheel onbelangrijk.

2. FENDI – Ciao Amore

Voor degenen die graag iets helemaal nieuws willen ontdekken: FENDI komt met een exclusieve parfumlijn bestaande uit zeven nieuwe geuren. Onze persoonlijke favoriet is 'FENDI Ciao Amore'. Deze geur is geïnspireerd op de Italiaanse levensstijl en straalt pure vreugde en liefde uit. Met topnoten van sprankelende citrusvruchten en een hart van delicate bloemen, eindigend in een warme, sensuele basis van hout en muskus, brengt 'Ciao Amore' een gevoel van romantiek en avontuur. Het is perfect voor die zwoele zomerdagen en zwoele avonden, wanneer je je wilt omhullen met een geur die je zintuigen prikkelt en je humeur verbetert. En ook fijn, niemand loopt nog met het geurtje rond. Hij is namelijk vanaf vandaag verkrijgbaar op de 'Fendi' website! Primeurtje dus. 

3. Dolce & Gabbana – Light Blue

'Light Blue van Dolce & Gabbana' is een klassieker die je niet mag missen. Deze parfum is al jaren een favoriet voor in de zomer en met goede reden. De combinatie van frisse citrusnoten, zoals Siciliaanse citroen en appel, gemengd met de delicate bloemige geur van jasmijn en roos, maakt het een verleidelijke en vrolijke geur. Het is alsof je een zonnige dag in Italië beleeft, met een cocktail in de hand en uitzicht op de azuurblauwe zee. 'Light Blue' is perfect voor zowel overdag als 's avonds en blijft lang hangen zonder te zwaar te zijn.
Dit zijn de drie perfecte vakantie zomer luchtjes voor jou!