villa in abcoude

Droomhuis gespot: villa in Abcoude heeft alles wat je zoekt in een huis

Fun & Living07 jul , 20:00 doorRomy Nouwen
Altijd al gedroomd van een eigen grote woonboerderij met een groot stuk grond? Dan hebben wij jouw droomhuis gevonden. Gelegen in Abcoude en tot in de puntjes verbouwd en afgewerkt. In deze villa in Abcoude wil je wonen!

Droomhuis gespot op Funda

Geweldig vinden wij het! Heerlijk scrollen op Funda en de mooiste parels tegenkomen. Prachtige huizen die van top tot teen verbouwd zijn. Of eh, juist het totaal tegenovergestelde. De meest bizarre plekken waar je eigenlijk nooit in zou willen wonen. Het kan allemaal op Funda, en dat vinden wij er juist zo leuk aan. Toch zijn we nu extreem verbaasd over wat we hebben gevonden. We kwamen namelijk een villa in Abcoude tegen en we waren meteen helemaal in love. Dit is wat we altijd al voor ogen hadden. Kijk je mee?

Alles over de villa in Abcoude

Het liefst zouden we natuurlijk binnen rondlopen in deze villa, maar dat zit er helaas niet. We moeten het doen met de kiekjes op Funda, maar die zeggen gelukkig meer dan genoeg. Als je buiten voor het huis staat, valt je mond open van verbazing. Het gaat om een ontzettend grote woonboerderij met allerlei aangebouwde ruimtes er naast. Daarom is het ook zo ontzettend groot. Sowieso staat het geheel op een perceel van maar liefst 2663 m². Dat betekent dat er genoeg ruimte omheen zit, waardoor het buitenleventje hier absoluut een optie is. Maar goed, terug naar het huis. Zeker 667 m² aan woonoppervlakte in de vorm van heel veel ruimtes waar je blij van wordt. 
schermafbeelding 2024 05 20 om 111758jpg
Als je binnenstapt, kom je in de hal tegen. Het hart van het huis. Vanaf hier kom je meteen op heel veel plekken, maar wij beginnen even bij de belangrijkste ruimtes. De woonkamer én keuken. De leefkeuken is uiteraard van alle gemakken voorzien en heerlijk groot. Hier kun je heel wat gezellige etentjes organiseren. Ook de woonkamer is een oase van gezelligheid. Wij zien onszelf wel op de bank ploffen. Enne, wat ook meteen opvalt: aan ramen geen gebrek. Overal is het heerlijk licht. Echt een pluspunt!
Verder vind je op de begane grond dus ook nog twee werkkamers. Ideaal voor het thuiswerken! Maar dat is niet alles. Ook vind je hier je eigen zwembad én gym. Ja, je hoort het goed! Fit worden in eigen huis is hier dus gewoon een optie.
Ook boven is het een echt feestje. Daar vind je namelijk een paar slaapkamers, mooie badkamers, een inloopkast en een ruimte voor praktische zaken als de wasmachine. Kortom: alles wat je nodig hebt.
En we zeiden het net al even, maar buiten is het ook ontzettend ruim. Je hebt hier namelijk een enorme tuin tot je beschikking. De tuin heeft zelfs een eigen fruitboomgaard. Goals! Je kunt echt heerlijk vertoeven in je eigen tuin doordat je overal heerlijke plekjes kunt creëren om te relaxen. Een overvloed aan zon door de open plekken én hier en daar wat grote bomen die zorgen voor de verkoelende schaduw.

Even sparen

Je vraagt je vast af wat je moet neerleggen voor deze prachtige woning. Nou, dat is nogal wat. Even diep in de buidel tasten is nodig, want al met al kost dit droomhuis je waarschijnlijk wel ongeveer 5 miljoen. Nog even sparen dus! Maarre, dromen mag altijd natuurlijk.