peggy

Dít is de favoriete lipstick van Peggy Gou - en waarom jij hem ook wil

Fun & Living12 jun , 18:00 doorPleuntje Janssen
Peggy Gou, wereldwijd geliefd dj en stijlicoon, gaat nu ook de beautywereld verrijken. Ze is namelijk de nieuwe muse van Maybelline, het beautymerk verkoopt namelijk haar favoriete lipstick. Het is een lipstick die ontzettend goed blijft zitten. En als er een lipstick is die al die vliegreizen, windblowers en warme lampen op het podium, en verschillende klimaten aankan, dan willen wij hem ook.

Peggy Gou is de nieuwe muse van Maybelline

We kennen Peggy Gou als dj van nummers als 'It Goes Like' en 'Starry Night'. Het is een van de grotere vrouwelijke dj's en dat kunnen we natuurlijk alleen maar supporten. Ze draait over de hele wereld op feesten van Ibiza en Turijn tot Madrid en Buenos Aires. Maar naast haar carriere als dj en het maken van haar eigen muziek, heeft ze ook andere interesses. Zo studeerde ze fashion in London - wat ook wel duidelijk te zien is aan haar outfits - en is ze nu de nieuwe muse van make-upmerk Maybelline. Een van hun lipsticks is namelijk haar absolute favoriet. "Hij is stevig genoeg om mijn vaak hectische tourschema te doorstaan". Nou, wij zijn benieuwd.

De Superstay 24 Matte Ink Lipstick

De favoriete lipstick van Peggy Gou is de 'Maybelline Superstay 24 Matte Ink Lipstick'. Deze vloeibare lippenstift was voor haar een echte game-changer. Met een handige applicator voor perfecte precisie en controle, komt deze matte formule in meer dan tien verschillende tinten. Je lippen blijven zacht en de kleur blijft tot wel twaalf uur zitten. Ja, twaalf uur! Of je nu op je werk bent, een avondje uitgaat of net als Peggy de wereld rondreist, deze lipstick blijft de hele dag perfect zitten.

Must-have kleuren

Voeg je favoriete tinten snel toe aan je winkelmandje, want deze lippenstiften zijn superpopulair. Dankzij Peggy's goedkeuring zullen de 'Superstay 24 Matte Ink Lipsticks' ongetwijfeld snel uitverkocht raken. Dus als je je make-upcollectie wilt upgraden met een product dat zowel stijlvol als functioneel is, moet je hier zeker even naar kijken.