seksfemfem

Déze 7 spicy slaapkamerfantasieën hebben we stiekem allemaal - ook jij

Fun & Living14 jun , 19:00 doorMila Slijvic
Altijd al benieuwd geweest naar de geheime verlangens van je collega's? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Er is namelijk een onderzoek dat de meest voorkomende spicy fantasieën onthult! Volgens sociaal psycholoog dr. Justin Lehmiller hebben we nu inzicht in de meest populaire wilde fantasieën. En dit zijn ze.

1. Met z'n drieën

Bijna iedereen – maar dan ook echt, bijna iedereen – heeft wel eens gefantaseerd over een triootje. Het onderzoek wijst uit dat het maar liefst om 89 procent gaat, dus misschien is de kans toch wel groter om die langverwachte fantasie waar te maken.

2. BDSM

Heb jij er ooit aan gedacht om je partner een tik te verkopen of eens even flink je tanden in dat achterwerk te zetten? Je bent niet alleen. Ongeveer 65 procent van ons vindt (zacht of hard) slaan, bijten, of zelfs wat experimenteren met kaarsvet best spannend.

3. Weg uit die dagelijkse routine 

Een beetje variatie kan wonderen doen voor je seksleven. Of je nu van standje, locatie of partner wisselt, het is allemaal even populair. Weg met die sleur, en op naar spannende nieuwigheden. Eigenlijk wil iedereen dit.

4. In het openbaar

Vooral vrouwen vinden het spannend als er een kans is om betrapt te worden. Uit onderzoek blijkt dat ze dit enorm opwindend vinden. Het idee dat je elk moment gezien kan worden, is een veelvoorkomende fantasie. Dus duik die bioscoop in, en doe eens iets anders dan alleen de film bekijken.

5. Open relatie avonturen

Mannen zijn dol op het idee van een open relatie; maar liefst 79 procent fantaseert hierover. Vrouwen zijn ook niet vies van deze gedachte, 58 procent van de vrouwen heeft er ook stiekem wel eens aan gedacht. Monogamie lijkt toch steeds iets minder populair te worden.

6. Hetzelfde geslacht

Grote onthulling: bijna 60 procent van de vrouwen fantaseert over spicy avonden met een andere vrouw. Dat is meer dan de helft! Mannen denken hier minder aan; ongeveer 26 procent heeft wel eens gefantaseerd over een wilde avond met hetzelfde geslacht. Maar, dat is toch ook bijna een derde.

7. Slaapkameravontuur met diepgang

Het klinkt misschien verrassend, maar zowel mannen als vrouwen verlangen naar wilde nachten met betekenis. Niet zomaar een snelle wip, maar momenten waarin jij je begeerd, geapprecieerd en geliefd voelt. Begrijpelijk toch?