diva kelly jungle 740x417 1

Kijkers zijn het eens: deze deelnemer moet Echte Meisjes in de Jungle winnen

Fun & Living14 feb 2023, 11:18 doorDominique Evers
Afgelopen maandag was de halve finale in het programma Echte Meisjes in de Jungle te zien. Diva en Kelly wonnen deze en dat betekent dat ze het volgende week tegen elkaar moeten opnemen in de finale. Uiteindelijk kan er namelijk maar één meisje het programma winnen en gekroond worden tot the Queen of the Jungle.
diva kelly jungle 740x417 1
Bron: Videoland

De halve finale

Eerder in de aflevering was te zien hoe beide teamcaptains het programma moesten verlaten. Janice en Lena konden beide niet lang genoeg balanceren in een fotopose op een paal. Later in de aflevering barstte de strijd van de halve finale los. Van elk team waren nog maar twee kandidaten over. De Si Deng Babes, oftewel team rood, bestond alleen nog maar uit Fabiola en Jill. De Si Fah Sweethearts wat beter bekend staat als het blauwe team, bestond alleen nog uit de kandidaten Kelly en Diva. De twee teams namen het tegen elkaar op in een fysieke strijd om het gouden ei. Kelly en Diva trokken aan het langste eind en wisten de winst binnen te slepen.
Dit betekent dat het duo volgende week niet met maar tegen elkaar zal strijden. Er kan maar één meisje the Queen of the Jungle worden. De kijkers van het programma hebben een duidelijke voorkeur en zijn het hier unaniem over eens.

Diva

Als het aan de kijkers van het programma ligt dan gaat Diva er met de winst vandoor. De winnares krijgt een aardig gespekte prijzenpot en Diva weet al precies waar ze dit geld aan zou willen besteden. Zij wil namelijk heel graag haar droom vervullen en dat is het landgoed van Elvis Presley oftewel Graceland bezoeken. Dit landgoed ligt in de staat Memphis in Amerika. De kijkers gunnen haar dit enorm en zien het liefst Diva gekroond worden tot Queen of the Jungle.
Wie er uiteindelijk met de winst vandoor zal gaan, kunnen we maandag in een nieuwe en waarschijnlijk laatste aflevering van het programma zien. Wij zijn benieuwd.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…