knipsel2 1

Voor deze deelnemer uit Echte Meisjes in de Jungle was Jill enorm bang

Fun & Living16 jan 2023, 13:31 doorDominique Evers
Jill Goede is een van de twaalf deelneemsters in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Jill, die bekend is van haar deelname aan Big Brother, laat in een interview met Reality weten dat ze van tevoren bang was voor één van haar medekandidaten.
knipsel2 1
Bron: Videoland

Jill haar deelname

Jill doet mee met het gloednieuwe seizoen van het veel besproken programma Echte Meisjes in de Jungle. Het zijn ontzettend uiteenlopende dames die mee doen aan het programma en in het begin lijken dit dan ook hele andere types dan dat Jill eigenlijk is. Jill had ook niet verwacht dat ze tussen deze wat uitgesproken dames zou passen.

Bang voor de andere deelneemsters

Jill laat weten dat toen ze de namen van de andere meiden zag, ze begon te twijfelen aan haar deelname. "Wil ik dit eigenlijk nog wel? Ik vond de namen best wel heftig, maar de namen van wie ik dacht: 'shit', zijn uiteindelijk mijn vriendinnen geworden", aldus Jill in het interview met Reality.
Fabiola Volkers was een van deze meiden waar Jill bang voor was. Ze deed mee aan Temptation Island en staat bekend als een heftige dame. Ook kun je haar kennen door haar pikante foto's en filmpjes, ze maakt er daarom ook geen geheim van dat ze haar geld verdient met OnlyFans. Jill had net zoals vele anderen een vooroordeel over Fabiola. "Ik was eerst heel bang voor haar. Ik dacht ik moet wegrennen voor haar in de jungle omdat ze mij anders in elkaar zou slaan. Ik zag haar als iemand die heel ordinair is, maar ze is uiteindelijk echt mijn vriendin geworden. Ik heb heel veel respect voor haar", aldus Jill.
Jill laat weten dat als je Fabiola leert kennen ze totaal anders is dan wat iedereen van haar verwacht. Ze schijnt dus eigenlijk super lief te zijn. Dit geldt ook voor Michella Kox, als we Jill moeten geloven.