schermafbeelding 2023 02 22 om 094848

EOTB's Shani doet mee aan dit heftige realityprogramma

Fun & Living22 feb 2023, 10:06 doorRoos Hooijer
Na haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch wist Shani regelmatig in de publiciteit te blijven. De blondine is niet alleen actief op Instagram, maar heeft ook een relatie met EOTB-collega Davey. Shani timmert lekker aan de weg als influencer, maar verschijnt binnenkort ook weer op de buis.
schermafbeelding 2023 02 22 om 094848

Ex on the Beach: Double Dutch

Kijkers van EOTB weten het als geen ander: Shani is niet op haar mondje gevallen. In de afleveringen van het MTV-programma kwam duidelijk naar voren dat je met Shani geen ruzie moet maken (of zoeken). Toch heeft de blondine ook een zachte kant, die in het seizoen van het realityprogramma ook naar voren kwam. Shani vond namelijk de liefde tijdens EOTB. En dat is om eerlijk te zijn in dit programma behoorlijk zeldzaam.
Waar er normaal gesproken alleen over lust wordt gesproken, werd er in dit seizoen oprechte liefde gevonden. Shani en Davey hebben een rocky relatie achter de rug, maar zijn vandaag de dag nog steeds samen. Sterker nog, de twee zijn zelfs verloofd.

Nieuwe tv-klus

Met 165K volgers op Instagram en een YouTube-account waar Shani haar leven wekelijks vastlegt, heeft de blondine het aardig gemaakt als influencer. Dat is echter niet alles, want Shani verschijnt heel binnenkort alweer op de buis. Via RealityFBI werd namelijk duidelijk dat Shani in het nieuwe seizoen van Million Dollar Island verschijnt. "Million Dollar Island keert op 9 april terug bij SBS. We gaan o.a. de bekende Shani zien. Zij doet mee in het nieuwe seizoen", luidt het bericht.
Enne, remember het moment dat Davey op het vliegveld op één knie ging ? Dat was volgens het juice account blijkbaar nadat Shani terugkwam van haar Million Dollar Island-avontuur. Het moge dus duidelijk zijn dat Davey haar in die periode een tijdje heeft moeten missen...
million dollar island shani scaled
@RealityFBI