fem fem artikel 19

Familie zoekt fulltime hondenoppas en biedt salaris van $127.200 per jaar

Fun & Living22 jun 2023, 14:55 doorAngela Badstuber
Droom jij ook van een fulltime baan als hondenoppas? Met dit baantje alleen kan je helaas niet rondkomen, maar misschien dat jouw droom binnenkort werkelijkheid kan worden. Want een familie zoekt momenteel een fulltime hondenoppas en geeft een salaris van maar liefst $127.200 per jaar!
fem fem artikel 19
Bron: Pinterest

Hondenoppas

Ben jij al te werk als hondenoppas of wil je heel graag hondenoppas worden? Dan ben je aan het juiste adres. Een Amerikaanse miljardairfamilie zoekt momenteel iemand die fulltime kan oppassen op hun hond. Normaal verdien je als hondenoppas €10 tot €25 per dag. Het is dan natuurlijk logisch dat dit niet fulltime je baan kan zijn als je een huis, boodschappen en allerlei andere rekeningen moet betalen. Maarre, deze familie geeft je er aardig wat geld voor. Namelijk $127.227 per jaar.
Helaas is de vacature voor dit baantje niet in Nederland, maar je kan natuurlijk altijd een poging wagen. Het is inmiddels een miljardairfamilie, dus wie weet als ze je een goede kandidaat vinden, kan je binnenkort emigreren naar een ander land. Maar dan moet je uiteraard wel uitstekend in het vak zijn.

Vacature

"Onze terugkerende klant is op zoek naar een uitzonderlijke en zeer ervaren hondenoppas om eersteklas zorg te bieden aan hun twee geliefde honden", wordt op LinkedIn geschreven. "Ze zijn echt op zoek naar iemand aan de top van het vakgebied die het algehele welzijn, geluk en veiligheid van hun honden kan garanderen."
De vacature is geplaatst door het personeelsbureau van Fairfax. Kensington, huishoudelijk uitzendbureau, stelt dat de geselecteerde persoon bij het gezin in het district van Knightsbridge in Londen zou wonen. "Als ze ongeëvenaarde zorg en aandacht aan de honden zou geven, dan zullen we ze behandelen als gewaardeerde leden van het gezin." Denk je dat jij geschikt bent voor deze baan?