geld verdient harry styles

Fans van Harry Styles gaan massaal naar optreden van dubbelganger

Fun & Living24 jun , 18:00 doorRedactie
Als je een Harry Styles-fan bent, heb je het misschien al gehoord. Er schijnt namelijk een dubbelganger van hem rond te lopen - ja, echt waar. En niet alleen lopen. Hij geeft optredens waarin hij danst en zingt voor fans in Benidorm. En eerlijk: het lijkt er behoorlijk op.

Pas op de plaats

De iconische popster Harry Styles heeft even op de pauzeknop gedrukt. Hij heeft een enorm lange tour achter de rug en is daar momenteel even van aan het bijkomen. We geven hem groot gelijk. Maar, de fans die balen natuurlijk dat ze hem op het podium moeten missen. Ook begrijpelijk. Gelukkig is daar iemand die hem even tijdelijk vervangt. Een look a like die maar wat graag op het podium staat.

Inclusief boa

Compleet in stijl staat Sean op het podium. Rode glitterblouse, een boa, losse broeken, lakschoenen én natuurlijk: de moves. Want jeetje, die heeft-ie wel. Hij schrijft op zijn Instagram dat hij er twee jaar lang over na heeft gedacht en het nu eindelijk is gaan doen. Hij heeft er keihard aan gewerkt, en dat is te zien. De show ziet er namelijk geweldig uit. Precies zoals de enige echte Harry het zou doen.

De fans zijn fan

De fans van de Britse zanger zijn onder de indruk en schrijven: "Als ik een beetje dronken was, zou ik helemaal gek worden en om foto's vragen", en "Komt dicht in de buurt, maak een album". Mocht je benieuwd zijn, en nog geen plannen hebben deze zomer, boek dan een ticket naar Benidorm, want dat is waar de look a like optreed. Na twee drankjes heb je waarschijnlijk niet eens meer door dat je naar Harry zijn dubbelganger aan het kijken bent. Hij treedt iedere dinsdag en vrijdag op om 22:00 uur in de Tropical bar. Veel plezier!