oorbellen felt 4

Voor de echte fans: je kan nu figureren in Gooische Vrouwen

Fun & Living16 apr , 13:00 doorPleuntje Janssen
We hebben geweldig nieuws voor jullie: niet alleen komt onze geliefde show Gooische Vrouwen eindelijk terug, ook is de productie op zoek naar figuranten voor het nieuwe seizoen. Heb je altijd al gedroomd van een rol als actrice? Dan is dit je kans om naast niemand minder dan Cheryl Morero en Anouk Verschuur je debuut te maken.
oorbellen felt 4
Bron: Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen

Waarschijnlijk is de serie je welbekend, maar voor wie even een opfrisser nodig heeft: Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit het Gooi, en alles wat ze meemaken. De serie was een enorme hit op televisie van 2005 tot 2009 - en heel eerlijk, wij zijn nog steeds fan. Na het succes van de serie werden er twee films uitgebracht, ook deze wisten beide meer dan twee miljoen bioscoopbezoekers te trekken. Hierdoor behoort Gooische Vrouwen dan ook tot de absolute top van de Nederlandse televisie.

Een comeback van al onze favoriete personages

Talpa heeft bevestigd dat er eind 2023 opnames waren voor een nieuw seizoen van de serie. "In samenwerking met Videoland wordt er gewerkt aan een nieuw seizoen van de hitserie Gooische Vrouwen , naar een idee van Linda de Mol en geregisseerd door Will Koopman", liet Talpa weten. En we hebben geluk: al onze favoriete personages keren terug in het nieuwe seizoen. Tjitske Reidinga maakt haar comeback als Claire, Susan Visser als Anouk, en Lies Visschedijk als Roelien. Maar dat is nog niet alles. Ook Beppie Melissen (bekend als de iconische tante Cor), Derek de Lint (de altijd behulpzame Dokter Rossi) en Alex Klaasen (Yari) maken hun opwachting. Wij kunnen niet wachten.

Figuranten gezocht

Nu komt het leukste. Droom je ervan om in de spotlight te staan en te schitteren naast bekende acteurs? Heb je altijd al gefantaseerd over een rol in je favoriete serie? Dit is je kans om van die droom, werkelijkheid te maken. De producenten van Gooische Vrouwen zijn namelijk op zoek naar figuranten voor het nieuwe seizoen. En dan specifiek naar mensen die een lunchroom, restaurant of club willen bezoeken. Ja, het is misschien een kleine rol, maar dan sta je dus wel tussen tante Cor, Yari en Martin Morero. En: alle grote acteurs zijn klein begonnen. Wil je echt opvallen, dan kun je jezelf ook aanmelden als edelfigurant. Dit betekent dat je meer tekst krijgt - en dus meer opvalt. Klinkt dit als iets voor jou: meld je je dan hier aan.

Vanaf wanneer kunnen we bingen?

Eind 2024 kunnen we eindelijk gaan genieten van het langverwachte nieuwe seizoen. De productie is in volle gang en wij zijn razend benieuwd. Zou Claire weer naar Burkina Faso gaan? Heeft Roelien een nieuw huisdier? Wat gebeurt er tussen Anouk en haar ex? En, l ast but not least , hoe gaat het tussen Cheryl en Martin?