Game of Thrones opnames zijn gestart en dít zijn de nieuwe castleden

Fun & Living19 jun , 15:30 doorPleuntje Janssen
Spannend nieuws voor alle 'Game of Thrones' fans! Eind 2025 komt er een gloednieuwe spin-off aan op HBO Max: 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'. De opnames zijn al begonnen en de verwachtingen zijn hoog.

Game of Thrones 

'Game of Thrones' is een fantasyserie gebaseerd op de boeken van George R.R. Martin. De show speelt zich af in de fictieve wereld van Westeros en volgt verschillende adellijke families die strijden om de IJzeren Troon. 'Game of Thrones' staat bekend om zijn complexe personages, onverwachte plotwendingen en spectaculaire gevechten, en de serie heeft over de hele wereld miljoenen fans. Met acht seizoenen vol draken en politieke spelletjes, blijft 'Game of Thrones' een van de meest invloedrijke tv-series van de afgelopen decennia.

'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight'

Deze nieuwe spin-off neemt ons mee terug naar het geliefde Westeros en draait om de avonturen van Ser Duncan the Tall, beter bekend als Dunk, en zijn jonge schildknaap Egg, die later bekend zal staan als Koning Aegon V. Dit duo beleeft allerlei spannende en gevaarlijke avonturen in het fictieve middeleeuwse continent dat we kennen en liefhebben.
De serie is gebaseerd op het boek 'The Hedge Knight' van George R.R. Martin uit 1998. Voor de fans van 'Game of Thrones ' is dit een geweldige kans om meer te ontdekken over de geschiedenis van Westeros en de vele verhalen die het rijk te bieden heeft. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen in 'House of the Dragon', maar nog steeds ver voor de tijd van de originele 'Game of Thrones' serie.

De nieuwe cast

Wat deze spin-off extra interessant maakt, is de sterrencast. Niemand minder dan Bertie Carvel, bekend van 'The Crown', en Finn Bennett, die we kennen van 'True Detective', zullen te zien zijn in belangrijke rollen. Ook Tanzyn Crawford uit 'Tiny Beautiful Things', Daniel Ings van 'Sex Education', en Sam Spruell uit 'Fargo' voegen zich bij de cast.

"Niets is zeker in Hollywood"

Hoewel er maar liefst acht spin-offs in totaal zijn aangekondigd, waarvan drie geanimeerde projecten zijn, is het altijd maar de vraag welke het tot het echt gaan halen tot het grote doek. George R.R. Martin zelf zegt hierover: "Niets is zeker in Hollywood". Dat betekent dat we maar moeten afwachten welke van deze spannende nieuwe series uiteindelijk echt te zien zullen zijn.

Nog geen datum?!

Als je net als wij al niet kunt wachten op meer avonturen in Westeros, markeer dan eind 2025 in je agenda. 'A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight' belooft een echte toevoeging te worden aan alle 'Game of Thrones' spin-offs. Tot die tijd blijven we dromen van draken, zwaarden en onwaarschijnlijke helden die het opnemen tegen duistere krachten in een land vol mysterie en magie.