femfem 72

Oh my: Gio zet een tattoo van Jade Anna

Fun & Living06 mrt 2023, 10:42 doorAngela Badstuber
We weten het inmiddels wel. Gio en Jade zijn al een tijdje uit elkaar, maar gingen als vrienden verder. De laatste tijd zijn ze weer close en is Jade weer vaker te zien in Gio zijn vlogs. In zijn laatste vlog had hij wel een hele gekke verrassing voor Jade.
femfem 72
Bron: @jadeanna

Zijn we weer bij elkaar?

Twee maanden geleden maakte Gio en Jade bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Op Gio zijn YouTube-kanaal plaatste hij de break-up video. Mensen hadden er verschillende reacties op. De één vond het jammer dat ze uit elkaar waren en de ander maakte er grappen over. Na de break-up hadden ze elkaar een tijdje niet gezien, maar de laatste tijd zijn ze weer vaak samen te zien. Zo was de auto van Gio, bij Jade haar huis gespot en is ze weer vaak te zien in zijn vlogs.
Volgens de spionnen van juice queen Yvonne Coldeweijer was Jade gisteren Gio gaan ophalen van Schiphol. Hij was op vakantie naar Ibiza. De twee zouden in het openbaar gezoend hebben, dus hoogstwaarschijnlijk zijn ze weer bij elkaar. Maar dit hebben ze nog niet officieel bekend gemaakt.

Tattoo voor Jade

In Gio zijn laatste vlog is te zien hoe hij het eiland Ibiza aan het verkennen is. Samen met zijn zus en vrienden lopen ze langs de tattooshop om... Jawel, een tattoo te zetten, van Jade. Hij heeft wel een hele bijzondere plek gekozen, namelijk onder zijn voet. Hij heeft haar naam getatoeëerd.
Hij vond het wel belangrijk om haar op de hoogte te houden van de tattoo. Hij facetimede haar en ze wist al dat er wat aan de hand was. "Wat heb je gedaan?", vroeg Jade gelijk toen ze opnam. Gio liet de tattoo zien en Jade kon er gelukkig alleen maar om lachen. Veel volgers vinden het raar dat hij een tattoo heeft gezet van zijn ex-vriendin. Er is nog niet gereageerd op de reacties. Hij is wel tactisch geweest om de tattoo onder zijn voet te plaatsen, want dankzij het lopen vervaagt de tattoo sneller.
schermafbeelding 2023 03 06 om 094359 245x300
Bron: @cestmocro
schermafbeelding 2023 03 06 om 094601 239x300
Bron: @cestmocro