GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga verwachten een kindje

Fun & Living22 mei , 17:04 doorPleuntje Janssen
Bertrie Wierenga (34) en Dorian Bindels (32) zijn allebei bekend van televisie programma GTST. De twee zijn al een tijdje een stel en verwachten nu dus een kindje. Hoe lief.

Dubbel babynieuws

We hebben weer geweldig babynieuws. Het koppel dat elkaar leerde kennen op de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST), Bertrie Wierenga (34) en Dorian Bindels (32), maakt via Instagram bekend dat ze samen een kindje verwachten. Ja, je leest het goed, Bertrie is zwanger! Net zoals haar personage Shanti in de populaire soap 'GTST'. Ze deelde het nieuws met een schattige foto waarop ze beiden een speen in hun mond hebben. Daaronder schreven ze, "OH MY GOD! Wij worden papa en mama... YIHAAAAA" Als dit niet laat zien dat ze blij zijn dan weten wij het ook niet meer.

Real life vs soap life

Het lijkt wel een script uit een soap, en dat is het ook... Maar nu dus ook ook de realiteit, volg je het nog? Hoe leuk is het dat Bertries echte leven zo parallel loopt aan haar rol in 'GTST'? In de serie is Shanti (Bertrie) namelijk ook zwanger, maar haar verhaal is doordrenkt met drama. Shanti heeft ontdekt dat ze zwanger is, maar er is een grote kans dat de baby van de soap schurk Richard van Nooten (gespeeld door Edwin Jonker) is. Richard is niet zomaar iemand, hij is de ex van Shanti's overleden moeder en iemand die Shanti's partner Rik (Ferri Somogyi) het liefst uit de weg zou ruimen. Een en al chaos in Meerdijk. Laten we hopen dat er in het echte leven van `Bertrie iets minder drama is.

Bertrie/ Shanti

Iedereen die 'GTST' trouw volgt, weet hoe intens de verhaallijn van Shanti was. Vooral tijdens de hartverscheurende episodes over de stilgeboorte de baby die ze had met Rik (haar partner in de serie). Bertrie's indrukwekkende acteerwerk in deze scènes leverde haar de Televizier-Ring Acteur op. Het was een moment dat diepe indruk maakte op de kijkers en haar plaats als topactrice in de Nederlandse televisie wereld verstevigde.

Vonken op de set

Dorian Bindels, die vier jaar lang de rol van Daan (de broer van Rik) speelde, was in de soap de zwager van Shanti (Bertrie). In het echte leven sprong de vonk tussen Bertrie en Dorian over tijdens de opnames. Wat begon als een fictieve relatie op het scherm, bloeide uit tot echte liefde achter de schermen.
We kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe fase in hun leven zich ontwikkelt. Voor nu feliciteren we Bertrie en Dorian van harte met dit prachtige nieuws. We wensen hen veel geluk en liefde tijdens de spannende reis naar het ouderschap. En wie weet, verschijnt de kleine baby wel in GTST.