schermafbeelding 2022 12 15 om 111202

Vrouw is in shock nadat hamster van buren zichzelf door de muur heeft gebeten

Fun & Living18 sep 2023, 16:26 doorRomy Nouwen
Als je dacht dat alleen muizen of ratten zich tussen de muren van huizen kunnen schuilhouden, heb je het mis. TikTokker Kenna Buchanan maakte een wel heel bijzonder voorval mee. Zij zag de hamster van haar buren door haar eigen muur heen knagen. Oeps!

Knaagdieren

Hamsters zijn natuurlijk knaagdieren dus dat ze flink kunnen knagen, is niets nieuws. Je verwacht het alleen niet zo snel te zien bij je eigen muur. Normaal gesproken laten maar weinig mensen hun hamster écht helemaal loslopen. Hierdoor krijgen hamsters waarschijnlijk nooit de kans om dit soort kunstjes uit te halen. En dat is maar beter ook...

Hamster bijt door muur heen

Kenna Buchanan, een inmiddels flink geschrokken vrouw, ondervond aan de levende lijve waar een hamster toe in staat is. Ze schrok zich namelijk een ongeluk van een vreemd geluid in haar slaapkamer. Het kwam vanuit de muur, waarin zij later zelfs ineens een gat ziet zitten. Ze schrikt enorm en denkt eerst een rattenprobleem te hebben in de flat waar zij woont. Ze roept in eerste instantie haar huisgenoot erbij, want ze gelooft haar ogen niet.
schermafbeelding 2022 12 15 om 111202 300x198
Bron: TikTok
Na een tijdje steekt de hamster zijn hoofdje door het gat en blijkt het helemaal geen rattenprobleem te zijn. De hamster Linda, huisdier van haar buurvrouw, heeft het namelijk voor elkaar gekregen om door de hele muur te knagen. Ze vindt uiteindelijk haar uitweg in de slaapkamer van Kenna en laat zich daar voor het eerst zien. En dat met veel bombarie, want dit zag Kenna natuurlijk nooit aankomen.

Kwam Linda nog thuis?

Ze filmt het geheel en deelt het later op TikTok. Ook laat ze weten dat Linda de hamster gelukkig inmiddels weer thuis is. Ze hebben het beestje uit de muur gelokt met tortilla-chips en vervolgens netjes afgeleverd bij de eigenaar van het beestje!