hella

Hella Huizinga over haar deelname aan The Real Housewifes

Fun & Living05 jul , 10:00 doorRedactie
Hella Huizinga was ooit een van de meest prominente gezichten van het programma 'The Real Housewifes of Amsterdam'. In een interview met de Beau Monde blikt ze terug op de tijd dat ze deelnam aan de realityserie.

Drama en ruzie

De realityserie, bekend om zijn rijke en extravagante levensstijl, legde Hella en haar medecastleden constant onder een vergrootglas. De druk om altijd 'aan' te staan en het voortdurende gekibbel tussen de huisvrouwen eisten hun tol. "Van al die akkefietjes kreeg ik stress," bekent Hella. Ondanks de vaak luchtige en oppervlakkige toon van de show, was de impact op haar persoonlijke leven aanzienlijk. "Maria Tailor heeft dat minder. Het maakt haar echt niet uit of andere mensen negatief over haar spreken." Voor Hella was het te veel, ze lag er wakker van.
En dat er veel drama en ruzie is, kunnen we niet ontkennen. Laatst zorgde Kimmylien nog voor drama op Instagram toen ze uithaalde naar een Real Housewifes-collega.

Veel te veel tijd

Hella geeft toe dat de show haar zowel professioneel als persoonlijk beïnvloedde, en niet altijd op een positieve manier. Het constante drama zorgde ervoor dat ze zich vaak overweldigd voelde, iets waar veel kijkers zich wellicht niet bewust van zijn. Ook kostte het enorm veel tijd. "Het zijn niet alleen de opnames, drie tot vier dagen per week, maar ook de dingen eromheen. In de make-up, kleding uitzoeken, interviews geven. Reality-tv kost veel tijd."

Eigen bedrijf

Dat is dan ook de reden dat Hella ermee gestopt is. Ze wilde zich focussen op haar eigen bedrijf en minder bezig zijn met de televisie serie. Ze runt haar eigen bedrijf en staat bekend om haar luxe en authentieke evenementen, waarbij ze ruimtes transformeert met design, productie en planning. Ze biedt een volledige luxe evenementenplanning met styling en design. Hoewel ze is gevestigd in Amsterdam, werkt Hella wereldwijd.