beste canvas

Het pérfecte cadeau voor Moederdag (én een beetje voor jezelf)

Fun & Living06 mei , 10:28 doorMaud Maarssen
Moederdag komt steeds dichterbij, en zo ook de vraag wat je haar gaat geven. Wij hebben het perfecte cadeau voor je gevonden. Eentje waar je zelf ook blij van wordt.

Nét even anders dan een bos bloemen

Je moeder verdient de wereld, maar daar past geen strik omheen. En wat geef je een vrouw die al zoveel heeft, en waaraan je al zo vaak een cadeau gegeven hebt? Want eigenlijk wil je niet weer met een bos bloemen aankomen, of een reep chocolade en een flesje wijn. Geen stress, daar wordt ze namelijk ook blij van. Maar, het is toch leuk een iets unieker cadeau te geven. Wij hebben een tip voor je. En ja, ook jij gaat hier heel blij van worden.

Je eigen foto op een canvas

(Bijna) alle moeders houden van interieur. Maar een vaas of een paar dinerkaarsen dekken de 'mijn moeder is de liefste'-lading toch niet helemaal. Geen stress, we hebben een leuk idee voor je. Bij BesteCanvas.nl maak je namelijk van je eigen foto een kunstwerk. Die ene leuke foto van jullie samen op vakantie, of misschien dat ene plaatje waar je met het hele gezin op staat; het is zonde dat al die mooie foto's ergens onderin een doos in een kast belanden, of op je mobiele telefoon in die chaotische fotogalerij. Want wat is er nu leuker dan oude foto's bekijken? Geloof ons: je moeder gaat het fantastisch vinden, en jij waarschijnlijk ook. Telkens als je ernaar kijkt, ga je probably toch even glimlachen. Wij tippen de wanddecoratie. Dit kan namelijk overal in huis en geeft de kamer direct een persoonlijke touch. Ga voor één grote foto op een canvas, of laat deze drukken op acrylglas. Of kies voor drie verschillende foto’s en laat deze drukken op canvas, of als ingelijste fotoplaten, zo kun je ze samen aan de muur hangen. Eerlijk, dat staat toch overal gezellig.

Van fotokalender tot ingelijst kunstwerk

Bij BesteCanvas.nl druk je jouw eigen foto op, nouja, eigenlijk op alles. Verzamel je lievelingsfoto's in een kalender, kies één mooie uit en druk deze op een groot canvas of - voor als je echt niet kunt kiezen tussen als die mooie plaatjes - verzamel alles in een fotoboek. Ook fijn: ze hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo planten ze drie bomen voor iedere boom die ze gebruiken, upcyclen ze plastic uit uit de oceanen (ze hebben al meer dan één miljoen kilo plastic gerecycled) en draaien de systemen op groene energie. Zo geef je dus een uniek en persoonlijk cadeau, met een schoon geweten. Win-win.
Dus, ben je nog op zoek naar een cadeau voor Moederdag? Kijk dan zéker even op de website van BesteCanvas.nl en verras haar dit jaar met iets persoonlijks. En, we mogen korting weggeven. Met de code FEM20MOM krijg je 10% korting bij besteding van €25, en 20% bij besteding van €45.