funda

Funda-parel: dit huis in Groningen is een buitenkansje (€149.500)

Fun & Living14 sep 2023, 15:45 doorNoor Reef
De huizenprijzen worden tegenwoordig gekenmerkt aan de torenhoge prijzen. Helemaal voor studenten met een hoge studieschuld ziet de toekomst er niet echt rooskleurig uit als het gaat om het kopen van een huis. Echter, kunnen er nog weleens goeie parels tussen zitten: bijvoorbeeld dit rijtjeshuis in Groningen voor slechts €149.500.
funda
bron: Funda

Woning voor €149.500

Voor deze prijs heb je natuurlijk geen gloednieuwe woning: er moet nog veel aan geklust worden. Echter, dit biedt wel de kans om er helemaal jouw eigen twist aan te geven. Zo kan je het huis een meer industriële look geven, maar je kan ook gaan voor een lekker panterprint-muurtje.
Het huis heeft al veel waarde op zich, het is namelijk een oude schipperswoning. Waar veel mensen moeite mee hebben is dat Groningen niet in de Randstad ligt, echter is het een super levendige stad en ligt dit huis in een van de meest gezelligste wijken: de Noorderplantsoenbuurt, op de Kleine Bergstraat 38 om precies te zijn. Dit ligt op loopafstand van alle uitgaansgelegenheden, culturele plekjes en winkels. Wij zijn in ieder geval al helemaal fan van de stad Groningen.

Hoe ziet het huis eruit?

Zoals je ook op deze afbeelding kan zien, heeft het huis een opknapbeurtje nodig. Als je deze woning koopt, heb je straks 40 vierkante meter woonoppervlak om hiermee aan de slag te gaan. Op het perceel is dit zelfs 70 vierkante meter. Veel plek om mensen uit te nodigen voor een logeerpartij is er weer niet: de woning uit 1882 beschikt maar over één slaap- en badkamer inclusief douche en toilet.
funda groningen 1200x800
funda groningen 2 1200x800
bron: Funda

Voor een prikkie

Het huis mag dan wel voor een prikkie te koop staan, maar op Funda wordt wel al meteen aangegeven: “De vermelde prijs weerspiegelt de huidige staat van de woning." Echter, kan je het natuurlijk zo duur maken als je zelf in gedachten had.
Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf je handen uit de mouwen de steken en aan het klussen te gaan. Dit bespaart veel geld, maar dan moet je al wel klussershandjes van jezelf hebben. Wat wel zo is: als je de woning nu mooi en naar je zin verbouwd, heb je er later meer plezier van en stijgt de waarde ook, mocht je hem eventueel nog willen verkopen.
groningen 3
groningen 4
bron: Funda
Denk jij dat de woning iets voor jou is? Reageer dan snel! Wij op de redactie verwachten dat het huis supersnel zal gaan. Wij wensen jou alvast veel klusplezier.