katy perry

Imke Roose reageert op comment over zwangerschap: "ingewikkelder dan dat"

Fun & Living02 apr , 16:09 doorPleuntje Janssen
Oud Ex on the Beach: Double Duch deelnemer Imke Roose, reageert met een TikTok video op een comment over vermeende zwangerschap. Oei.
katy perry
Bron: @imke_roose

Keiharde realiteit

Stel je voor: je bent 25 jaar oud, hebt grootse plannen en wilde dromen, maar ineens valt alles in duigen. Voor Imke Roose, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch , was dit de realiteit. Vorig jaar deelde Imke openhartig over haar strijd met een schildklieraandoening. De aandoening zorgde ervoor dat ze 14 kilo aankwam in slechts een jaar tijd. Ze deelde op haar sociale mediakanalen dat ze het hier erg moeilijk mee had. Extra indrukwekkend dus hoe ze reageerde op een comment waarin haar gevraagd werd of ze zwanger was.

Zwangerschapstraject

Vorige week reageerde een fan op Imke via TikTok: "Zwanger? Proficiat". Pijnlijk. Maar, i n plaats van boos of defensief te reageren, koos Imke ervoor het gesprek aan te gaan. Ze benadrukt d at zwanger worden niet vanzelfsprekend is, en het soms een complex traject kan zijn. Ook geeft ze aan dat het maken van zo'n soort comment ontzettend gevoelig kan liggen. "Ik zou heel graag 'ja, ik ben zwanger' willen zeggen, maar het ligt ingewikkelder dan dat." Met deze woorden wil ze het gesprek starten rondom vruchtbaarheid en zwangerschap. Amen sister .

Het perfecte plaatje

In de huidige maatschappij worden er enorm veel succesverhalen gedeeld. Dat maakt de video van Imke verfrissend en eerlijk . Ze laat zien dat achter elke foto - ook al is het een lachende - soms een zwaarder of groter verhaal schuilgaat dan je in eerste instantie zou denken . Dus, laten we allemaal een voorbeeld nemen aan Imke. Iets vaker eerlijk zijn op de sociale media en vooral lief zijn voor elkaar.

Nog meer eerlijkheid

Imke Roose kreeg tijdens haar deelname aan Ex on the Beach veel haa t over zich heen. Hier had ze het behoorlijk lastig mee, en dit deelde ze in een video.